Wall sticker design og originale udsmykning til farverige selvklæbende


Oplev Meget originale wall stickers. Bredt og Udvalg Klistermærker of the i number of subjects, such as paris, sport, natur or ENDDA zen stemning.

Udnyt vores ekspertise i wall stickers med et bredt udvalg af kvalitet vinyl. Hvis du ønsker at lave en original gave til en af ​​dine børn, din kone eller far, der ønsker at ændre sin vægdekoration nemt, hvorfor ikke tilbyde en gave Deco består af en væg dekoration og design? Faktisk vores høje kvalitet klæbestoffer har den fordel, at blive sat af et tryk på en lodret flade. Og en dekorativ mærkat bruges til at ændre stemningen i et børneværelse eller køkken, så ofte du vil. Afhængig af alder og smag af dit barn, kan du tilbyde en gave et barn klistermærke eller en væg frise kan repræsentere dyr som får, en ræv, en kat gabende, en bamse mærkat, eller chick iført en vinter kjole (denne type model sikkert underholde et parti eller en lille dreng under to år). Hvis din søn elsker naturen, kan du tilbyde det som udsmykning gave græs repræsentative modeller eller blomster, der vil se godt ud på fodpaneler af hendes værelse. Andre tilgængelige på vores hjemmeside modeller repræsenterer sommerfugl, blomster, citater, eller træer befolkede parakitter, kokospalmer, bambus, baobab træer, hvor mange andre typer af planter. Alle disse deco design stickers give dit barn til at give hendes værelse fornemmelsen af ​​en ægte naturpark ved at tilføje en original tapet. Og hvis du er på udkig efter en fødselsdag gave, skal du vælge en baby mærkat, der vil bringe et strejf af sødme til at dekorere sit værelse. Hvis du kan lide atmosfæren i Nordpolen, vælge et klistermærke, der er befolket is udsmykning af to pingviner, en sæl og en hval. For en sjov hjem indretning i dit badeværelse for eksempel! Du kan også vælge et køkken klistermærke, som du kan holde fast på væggen i opvaskemaskinen. Prøv også vores køleskab klæbestoffer modeller, der vil bringe farve i familien køkkenet.

En væg sticker til en original udsmykning i dit hjem

For sportsentusiaster mænd hold og især fodbold, tilbyder en sports væg sticker repræsenterer en stopper nøjagtighed bevogte et skud på mål, en rugby spiller dreje et essay eller en basketballspiller udføre en smuk kurv. En anden sticker sticker model repræsenterer en tennisspiller iført en rød undertrøje, orange, gul eller lilla vil helt sikkert behage en mand brænder for denne sport. Andre modeller (til at holde fast på en dør, væg eller vindue) repræsenterer sportsgrene som basketball, golf, skateboarding, dans eller karate. For at hjælpe fuldføre sporty atmosfære i et rum dreng, kan du også tilbyde en dekorativ kit viser en ternede flag, et trofæ, sneakers eller en rugby bold i vægdekoration. Et dekorativt klistermærke vil helt sikkert appellere til din kone, hvis hun elsker store rejser, der afdækker fascinerende steder. Så hvis hun havde en New York ophold, der efterlod ham en ekstraordinær hukommelse, eller om hun drømmer en dag at gå, en unik lim, som repræsenterer Frihedsgudinden helt sikkert vil gøre ham lykkelig. Det vil være det samme, hvis din teenage datter ønsker at sætte i hans værelse sticker sticker fremmane monumenter i Delhi eller London. Hans smag for opdagelsen af ​​fremmede lande kunne også være fyldt med et klæbemiddel på Deco som omfatter afrikanske eller kinesiske ordsprog med selvklæbende bogstaver. Hvis du har beundring for stjernerne i film eller sang, vil en personlig klistermærke minde dig om de bemærkelsesværdige fordele ved dine foretrukne stjerner. Det er det samme med hensyn tegneserie helten væg sticker for dit barn vil gerne være i selskab med sine yndlingsfigurer i hans personlige univers. For fagfolk, også opdage vores klæbemidler du tilpasse reklamer for at få et klistermærke med logoet for din virksomhed. Udskrivning og skære din væg mærkat er produceret direkte i vores værksteder, baseret i Marseille. Vores selvklæbende produkter er fremstillet i Frankrig af en høj kvalitet vinyl, der sikrer en nem installation og en meget god stabilitet over tid.

Andre gaver kategorien "adapted Øreringe forgyldt" kan interessere dig:

Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.