Opret dit fotoalbum og din personlige bog

  • fotobog findes i flere formater
  • hårdt personaliseret omslag med tekst og billede
  • Gratis Levering inden for 7 dage
  • Hurtig levering i 24 timer til rådighed
  • Online Wizard, Ingen software at installere
  • High definition udskrivning på glittet papir 250g / m²
  • Ingen minimum sider
  • Antal billeder / ubegrænset tekster per side
  • Klar prissætning med ingen overraskelser: € 10,90 cover + 1 € pr side
  • Flere temaer at vælge
Photo Album Classic Hvid - 30 x 20 cm

Vælg din størrelse

Photo Album Classic Hvid


Kr 253,00 10 sider
(1 € siden +)
Gravissimo giver mulighed for at oprette en personlig fotobog! Du har masser af billeder og i stedet for at gemme dem i et skab eller på din computer, vil du gerne være i stand til at se den mest? Du kan gøre med dette Klassisk hvid fotoalbum. Nyd et dusin skabeloner til rådighed for dig at tilføje dine billeder til forskellige steder (en til seks forskellige billeder per side). Du kan også tilføje din tekst i tilpasningsmuligheder områder forudsat. Alt vil blive indrammet af en dejlig hvid trim, elegant og moderne. Ended fotorammer der snap, oprette din tilpassede fotobog med dine fotos trykt på hvidt. Her er et originalt foto gave til fange minder med familie eller venner. Gør dine store begivenheder historier og genopleve de bedste øjeblikke af dit liv gennem fotoalbummet! Du er for nylig far eller mor, skal du oprette et fotoalbum på fødslen af ​​dit barn, erindringer, at vi skal fange og holde! Et ægteskab omkring dig, her er en stor gave idé til at designe dig selv for dette øjeblik er evigt indgraveret i vores erindringer. 50 års din far, er dette den perfekte mulighed for at skabe en bog med ham alle hans kæreste minder i! Opret et fotoalbum i liggende format på hvid baggrund. Dine billeder vil blive trykt på kvalitet blankt papir 250g / m². For at illustrere dine fotos, kan du beslutter at sætte en tekst med valg af skrifttype, farve og størrelse skrive. Hårdt cover er også tilpasses. Vi tilbyder en online guide, vil du ikke behøver at downloade noget software! Til denne gave endnu sjovere, flip familien. Husk dine bedste øjeblikke med denne personlige fotoalbum af dig. Pass denne generation til generation fotobog til dine minder er stadig i din familie og dine børnebørn kan også kender din historie, har traditionel dit album bedre se ud.
Photo Album Classic Black - 30 x 20 cm

Vælg din størrelse

1 stemmer

Photo Album Classic Black


Kr 253,00 10 sider
(1 € siden +)
Hold dine yndlingsbilleder på en tidløs støtte med denne klassiske sorte fotoalbum. Nyd den varme og elegance på dette album model, hvor en sort baggrund vil blive anvendt på alle sider, fra ramme dine billeder med moderne og sublimerer dem. Din fotobog kan oprettes hurtigt og nemt via vores online design værktøj. En effektiv og original måde at holde minderne, du ikke ønsker at se forsvinde. Nyd kvalitets fotoalbum til nedsatte priser! Dine billeder vil blive trykt på glittet papir (gramvægt 260 g / m2). Med Gravissimo, ingen overraskelser ved færdiggørelsen din ordre, tariffen er klar og omfatter alle muligheder: Hårdt personlig cover, tykke fotopapir, blank finish. Levering er gratis indenfor 7 dage og i tilfælde af en nødsituation, for en sidste minut gave, kan du modtage din personlige fotoalbum inden for 48 timer. Opret en tilpasset fotobog ved at tilføje dine egne billeder og tekst på hver side. Vi tilbyder en bred vifte af skabeloner og layouts for dig at vælge for hver side den måde, du har dine fotos. Fuld side, i montering skræl blander mode collage eller scrapbog, eller mosaik, dine personlige billeder vil blive fremhævet på den bedst mulige måde med sort baggrund til stede på dette album model. Tilbyd denne personlig gave til din mor til den næste Mors dag og overraske hende! Brug denne originale fotografi objekt til at skabe en scrapbog, der vil holde længe. Opret et fotoalbum har aldrig været så behagelig med layouts, som vi tilbyder. Det sværeste vil vælge de billeder, du vælger at tilføje dette billede gave. Træn din kreativitet og fantasi gennem oprettelse værktøj online!

Tag med på eventyr af den fotobog. Oplev denne nyhed i Gravissimo der tillader dig at oprette din egen personlige fotoalbum. Denne billedbog er at tilbyde personlig gave til lejligheder: Baby fødsel jubilæum møde, jul, rejse til den anden ende af verden ... Så mange grund til at ønsker at holde dine minder på en enkelt støtte og praktisk. Opret et fotoalbum har aldrig været så nemt og hurtigt! Have det sjovt og nyde resultaterne i et øjeblik via vores online oprettelsen software. Lad plads til din kreativitet og forestille sig en unik fotobog!

I dag tager vi flere billeder om dagen, enten med et digitalt kamera og nu med den nyeste generation smartphones tilbyder kvalitet digital fotografering lige. Den brugerdefinerede objekt er den bedste måde at give liv til disse billeder og kan beundre hver dag. Uanset om du vælger et shell, mini foto bog eller et fotografi mærkat XXL, vil du finde glæde i at forestille sig en original støtte til dine smukkeste portrætter eller familie ferieminder. De bedste billeder du har taget, vil blive udviklet og vedligeholdes med disse brugerdefinerede objekter.

Tilbyd en personlig fotobog fra Gravissimo

Opret en unik bog med de mange muligheder for layout og temaer, som vi tilbyder. Faktisk kan du vælge antallet af sider, der bedst passer til dine behov. Hos Gravissimo, ingen minimum kræves sider, vil dit fotoalbum indeholder kun 2 sider eller 10 sider for eksempel. Dette billede objekt vil supplere din samling af fotogaver. Benyt lejligheden til at opdage og tilbyder også en personlig krus eller et billede pude.

Nyd den bedste kvalitet til lave priser! Dine billeder vil blive trykt på en satin blankt fotopapir kvalitet, med en vægt 250g / m². Vi har valgt for dig en type satin kvalitet papir og bruge en Kodak printer til rendering lyse og ægte farver.

Og du kan sætte en masse skud på dette album, antallet af billeder pr side er ubegrænset! For at illustrere dine minder, kan du vælge at tilføje tekst med valg af skrifttype, farve og størrelse skrive. Dette vil tillade dig at billedtekst og afklare, når man spiller dit fotoalbum bog. Hårdt cover er også tilpasses (uden kant). For at få dit fotoalbum at være den bedste, kan du vælge et tema, der vil give en ekstra charme til dine fotos. Oplev en fødselsdag tema, rejsebilleder, fødsel eller Valentinsdag at erklære din kærlighed til din kæreste eller kone.

Del dette personlige fotoalbum med familie

Til denne personlig gave endnu sjovere, flip familien. Nyd dine smukkeste ferie minder med dine børn, dele de smukkeste øjeblikke af dit bryllup med dine venner eller endda huske denne vidunderlige rejse, du har lavet med familie denne sommer! Lav en fotobog på begivenhederne i dit liv (tilbage til skole dine børn, fødselsdag ...), som du kan holde i mange år, og du kan give dine børn, når de vokser op, så de kan også dele dem med deres børn senere. Lav en original fødselsdagsgave har aldrig været nemmere takket være den personlige fotoalbum! også tænke over det til en julegave usædvanligt, at remémorera dig alle de billeder taget i det forløbne år. Og til Fars dag, skub det alle øjeblikke med din mand og hans børn siden fødslen.

Vend de store øjeblikke af dit liv i en særlig fotobog til dit billede, havde traditionel dit album bedre se ud! Ikke mere frygt for at miste dine personlige data på din smartphone, PC eller ekstern harddisk. Vær sikker på at bevare adgangen til dine fotos minder kæreste takket være den personlige fotoalbum Gravissimo. Og hvis du har et foto skudt af hjerte, bruge foto dækning! Og hvis du ønsker at se vises i fuld skærm i din stue, så prøv den side af vores beslag eller foto på lærred til væg dekoration XXL!

Gravissimo tilbyder levering uovervindelig! Dit album kan leveres i 24 timer (hvis ordre før middag). Levering vil være gratis, hvis du vælger klassisk levering inden for 7 hverdage. Så ingen overraskelser, når færdiggør din ordre. En kvalitet fotobog med hårdt personaliseret omslag og satin papir vægt 250g / m² og koster € 1 pr side, vil du ikke finde bedre overalt! Fotoprint er vores forretning i næsten 10 år, så stole på os, og du vil ikke blive skuffet!

Andre gaver kategorien "Personlig gav" kan interessere dig:

Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.