PVC presenning og Banner Brugerdefineret trykt med fotos billige

  • indre og ydre presenning
  • 20 størrelser til rådighed.
  • Presenning PVC belagt polyester - 550gr / m²
  • Leveret til dig inden for 48 timer.
  • Med øjer til ophæng og bungee snore (spænding) resistente
  • Trykt i blæk eco solvent
  • høj kvalitet
  • Color troskab og detalje i dine billeder

Byd alle dine behov - Gratis levering - Klar til brug med øjer og strække-stoffer

PVC presenning 550 g - 150 x 50 cm

Vælg din størrelse

- 19 stemmer
5 kommentarer

PVC presenning 550 g


Kr 372,41
Oplev vores personlige reklame presenning til interiøret som eksterne begivenheder. Fremstillet udelukkende af PVC og forstærket med glasfiber, vores HD udskrivning tilskærer perfekt modstå vejrlig. Denne dækning er trykt i high definition farve øko-solvent blæk på PVC 550 gram med et skarpe skær, som giver det en uforlignelig robusthed, der gør det muligt at blive vasket af vandstråle. Nyd vores altomfattende fastgørelsessystem med effektivt placeret øjer efter størrelsen af ​​arket og forsynet med bungee snore - strække det lærred i udbud. Alt er inkluderet! Denne dækning er perfekt til de fleste af de kommunikation: reklame gymnastiksal, kommunikation værelser, stå i eller uden rum, fødselsdag, bryllup, forretningsmøde, konference osv ... Hvis det er nødvendigt, så tøv ikke med at kontakte os for et skræddersyet tilbud.

Til professionel brug eller til en familie arrangement, oprette et tilpasset cover med dit logo, et personligt foto og tekst. Denne sande PVC kommunikationsmedie til brug indendørs eller udendørs, udbydes her i 4 forskellige størrelser til effektivt at opfylde dine behov. Vi kan også producere skræddersyede resultater, i henhold til dine krav. Til dette, så kontakt os direkte for et tilbud!

Den brugerdefinerede dækning er en uundværlig støtte til virksomheder. For wrestauration, fast ejendom, en sportsklub eller en tilstedeværelse på en messe, reklame presenning inviteres overalt! Og nu, med Gravissimo, du kan tilpasse enheden ved selv at skabe design og visning direkte rendering. Med vores online design værktøj, have det sjovt at forestille din kommunikation i morgen!

Bannere, vindue, boligindretning eller hængende bannere bruge denne billige PVC medier til alle dine behov i virksomhedskommunikation. Resistent og vaskbart nemt, kan dette nye kommunikationsværktøj genbruges efter behag. Farvebestandigheden er garanteret i flere år, du bruger uden for eller inde.

Vælg en brugerdefineret dækning, en enkelt kommunikationsmedie for dine begivenheder

Denne regel dedikeret professionel støtte kan også findes hos dig, for din dekoration! Du organiserer 30-årsdagen for din mand eller 18 års din datter? Indret din have med en kæmpe budskaber ønsker ham tillykke med fødselsdagen! Hav det sjovt tilføje de sjove billeder taget med venner eller i løbet af sin ferie og skabe en unik overraskelse for jubilæum! Vi producerer din tilpassede cover til enheden og du leverer klar til brug. Der er fortsat er at finde et sted at hænge det i haven! Tænk på det som en begivenhed som et bryllup, en bachelor eller polterabend eller dåb. En dejlig montage af de bedste billeder af din baby, taget fra fødslen, vil gøre en stor udsmykning i det rum, hvor dåben finder sted.

Kommuniker anderledes med dine kunder eller dine kære med dette oprindelige indehaver. Brug den både udendørs og indendørs. Det kan rengøres meget nemt med en vandstråle ophold som ny i lang tid!

Vi tilbyder mængderabatter fra to identiske kopier (10% reduktion) op til 30% rabat! Nyd de bedste priser og en faglig ekspertise. Din 550 g reklame presenning er trykt i vores værksteder, der er baseret i Marseille, med øko-solvent blæk. Det vil blive leveret hurtigt med de kroge, der er udviklet øjer.

Andre gaver kategorien "Personlig Fotoprint" kan interessere dig:

Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.