Signet ring med initialer skik indgraveret Mænd


Tilpas nogen af ​​vores signet ringe ved gravering initialer navnet eller brev. Ætsning ved formaling. Fås i forgyldt guld, sølv eller stål.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 253,00
- 26 stemmer
12 kommentarer
Kr 185,83
- 18 stemmer
11 kommentarer
Kr 170,90
- 16 stemmer
1 kommentar
Kr 350,02
- 28 stemmer
8 kommentarer

Den signetring er den gave at give til et ægteskab forslag, engagement, Valentinsdag, en fødselsdag eller til at vise hengivenhed du har til din elskede! Med denne personlig gave til at brænde nogle af jer (dig) have det sjovt.

Marker en vigtig begivenhed med en indgraveret signet. Giv ham en ring og chic trend mennesket i sit billede. Afhængig af din smag, skal du vælge en signet 925%, en stål mand ring eller en signet guld (18k forgyldt)! Opret hendes personlig ring af hendes drømme til at bære det dagligt med dig i tankerne. En signetring for mennesket indgraveret med initialer din mand, far eller bedstefar at tilbyde til en fødselsdag eller Fars dag!

Din mand, smart og elegant med sin personlige af dig ring, vil være stolt af at bære unikke smykker og trendy hverdag. Tilbyd hende en halskæde med et vedhæng mand stål, som også kan være indgraveret med teksten efter eget valg, eller med foto for nogle modeller.

Tilbyde en personlig ring til en gave original mand

For en autentisk stil, overveje brænde hans initialer på denne ring og rive med af din fantasi i at vælge den størrelse, og skrifttypen fra den brede valg, der tilbyder vores online assistent. Mekanisk gravering, bruges til at tilpasse dine smykker mand, er en foretrukken form for gravering af guldsmede. Denne type gravering spiller på refleksion af lys.

Find et stort udvalg af graveret smykker til en meget rimelig pris, for at erklære din kærlighed, til at brænde for evigt en begivenhed som et bryllup, engagement eller bare for at behage den elskede.

Din søn er lige fyldt 18? Den indgraveret signet vil være en stor personlig gave idé. Marquez indtaster voksenalderen med denne perle for original mand, han kan bære hverdagen eller ved særlige lejligheder.

Andre gaver kategorien "personal Smykker" kan interessere dig:

Personlig signetring til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.