Balmain pen personlig og graveret med tekst


Tilpas din balmain pen eller Rollerball Pen indgraveret med et budskab. Giv en original og unik gave til en begivenhed!
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 96,27
- 20 stemmer
18 kommentarer
Kr 185,83
- 38 stemmer
13 kommentarer

Du, som har længtes efter en Balmain pen til at underskrive vigtige dokumenter, er du på rette sted. Hvis du er en købmand eller håndværker, er du velkommen til at tilbyde dine kunder den personlig gave.

En indgraveret gave, det, som er altid rart! Lidt opmærksomhed aldrig skadet en klient eller gæst. Vælg en brugerdefineret Balmain pen for at behage dig eller at tilbyde. En kunde altid føler glade for at modtage en gave. Hvilken model? Den sorte og sølv farveskema? Medmindre disse damer foretrækker den hvide model eller endda fuchsia. Indgraver et navn eller en hemmelig tegn, hvis dette produkt er konstrueret til at overføre kærlighedsbreve. Hvis du er en forhandler, mere enkelt, gør registrere dit produkt reference og adresse til din kunde vil ikke glemme dig.

For en virksomhed gave eller en original idé til en fødselsdag, vælge en brugerdefineret pen Balmain

Vær gavmild, tilbyder en kvalitet element, der vil blive husket. Personlig dette skal være en genstand, der er bevaret, og at vi ikke tankeløst glemme den nederste skuffe. Stol Gravissimo at tilbyde en indgraveret gave, som behager. Den brugerdefinerede Balmain pen kommer i en kasse, det er en artikel, der appellerer, fordi det tilbyder stilfulde og diskrete linjer og lasergravering.

Beliggende i Marseille, den Gravissimo e-boutique producerer og selv gravering af salget. Hvis du har brug for råd, vil du altid finde en samtalepartner til at imødekomme dine forventninger. Du er velkommen til at oprette en konto. Regelmæssigt besøge vores butik, hvor du vil finde ugentlige nye kampagner. Enhver højere end 49 euro kommando tilbyder gratis levering inden for 7 dage, medmindre du vælger en eller Chrono Express levering i 24 timer (mod gebyr).

Andre gaver kategorien "Personlig pen" kan interessere dig:

Tilpasset Pen Balmain til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.