Personlig Hagesmæk broderet eller trykt foto + navn


Vores billige hagesmække til at tilpasse tilføje smil til dit barn. hagesmække fotos eller broderi til en helt unik resultat.
Sorter efter: pris - popularitet
Kr 96,27
- 61 stemmer
7 kommentarer
Kr 96,27
- 40 stemmer
4 kommentarer
Kr 96,27
- 40 stemmer
1 kommentar
Kr 111,20
- 50 stemmer
2 kommentarer
Kr 118,66
- 11 stemmer
2 kommentarer
Kr 335,09
9 stemmer

Babyer også deres personlige gaver med vores sortiment af hagesmække, der vil lyse op deres mad og beskytter mod snavs.

nødvendigt tilbehør i baby rækkevidde, personlig hagesmæk følger den nyfødte sin første flaske til hans første skefuld og ofte det vil blive holdt som en barndom hukommelse. Dette er en baby gave at huske fødslen af ​​lister at gøre indtryk meget lang med en original og unik tilpasning. Vælg et foto fødsel, komponere et budskab om lykønskninger eller registrere et navn, en dato og følg instruktionerne i vores guiden. Dit barn bib vil være meget nemt at oprette og du vil nemt finde en original fødsel gave.

Den bib fødsel er en af ​​de væsentlige af fødslen listen. Udover den høje stol, soveposen broderede, rangle, klapvogn, autostol eller en hætteklædte håndklæde Terry, personlig med broderi, din hagesmæk forklæde er en personlig baby gave til at markere ånderne. Nyttig når moderskabet, vil dette personlig baby gave følge op på sine seks måneder på sit første barn måltid! At moderen har valgt at amme eller flaske, Hagesmæk er et must.

En personlig hagesmæk til de bedste børn

Personalisering på dit foto bib er af farven sublimering teknik. Farven er imprægneret ind i materialet garanti levetiden og giver dig mulighed for at vaske produktet til maskinen uden risiko for udvaskning.

Ideel til at beskytte sine tilsmudsning tøj måltider, bib lægger hurtigt rundt om barnets hals gennem en ridse eller links. Hvid med forskellige overflader: blå kant, gul eller pink, trykte hagesmække overholder EN71 standard europæisk sikkerhed for børn, sikre robusthed og sikkerhed.

Prøv også vores hagesmække broderet bomuld, der kan matche med en baby body broderet, og små hjemmesko tilgængelige i din gaveæske fødsel. Her som originale fødsel gaveideer, der smuk baby pige eller baby dreng.

Tilbyd en personlig hagesmæk med et foto af de glade forældre

Personlig bib er en gave til en dåb eller en fødsel, til en lav pris for at tilbyde dit barn, nevø, niece eller gudsøn (e). Han vil flyve mislykkes i hjerter nye forældre. For fødslen af ​​barnet, forældre har brug for at udstyre den nødvendige børnepasning (play måtter, puslebord, sut, skiftende poser eller beskytter patientjournal). Ledsage dem i at vælge deres baby bib tendens og tilpasset!

Med Gravissimo, genoplade din baby fødsel gave idé. For baby værelse, vælge en brugerdefineret kælen bamse formet eller giraf, der kan matches til indretningen af ​​rummet (tæpper, pude, tæppe, krybbe kofanger, ...). Oplev en badekåbe eller badekåbe og håndklæde til at personliggøre med et mønster eller broderi med barnets navn. Endelig tilbyder vi en fødsel kit med sokker, hue og pyjamas Baby blød. Moderen vil være meget glade for at trække disse babytøj i barsel kuffert.

Giv en personlig fødsel gave er garanteret at behage mor og far, men også den lille spædbarn, der kan holde en hukommelse for hans fødsel. Afgiv din bestilling i vores sikre butik og have det sjovt tilpasse originale fødsel gaver. For mor eller baby, dekorative elementer som en brugerdefineret billedramme eller foto puder er baby gaver mere original.

Andre gaver kategorien "Baby Personlig Tøj" kan interessere dig:

Bib personlig Baby til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.