Baby Brugerdefineret trykt eller broderet med foto eller navn


Tilpas en baby body med et foto, tekst, og selv et fornavn. En dejlig personlig gave til en fødselsdag, jul eller en fødsel.
Sorter efter: pris - popularitet

Hvert barn er unikt, men en af ​​dine venner er endnu mere end andre, og du ønsker det skal være kendt! Vi har til dig den oprindelige fødsel gave ideal, både tilpasset og søde! personlige baby krop giver dig mulighed for at udfylde en lille pige eller dreng.

Ved at tilbyde en original barn krop fra det område, der tilbydes, være sikker på at din gave vil efterlade et varigt minde for både forældre og barn selv! Tilføj til din smag baby navn og fødselsdato eller en iørefaldende sætning, uanset om humoristisk, bud eller blot poetisk.

Et bredt udvalg af skrifttyper er foreslået for vedtagne tekst, afhængigt af modellen. Så prøv Saloon skrifttype, Staccato eller Typewriter! Du kan også ændre størrelse, vinkel, og farven på din tekst. Lad dine følelser, din humor og din kærlighed ved at skabe fra bunden en personlig gave.

En unik fødsel gave med en personlig Baby krop

På nogle hvide modeller, er det også tilladt du udskrive billedet af dit valg, trækker på dit eget billede bank eller en vi allerede tilbyder. Så ingen men du vil have haft ideen om denne personlig gave er skræddersyet til din smag! Uanset om du vælger det organ eller langærmet bodysuit til baby broderet bomuld, kan du supplere den med en hætte fødsel for at skabe en perfekt fødsel kit.

Tilføj noder, en kat, en stjerne, et hjerte, giver frie tøjler til din fantasi til at skabe din personlige krop godt til dig! En gave idé fødsel eller dåb gave, der er sikker på at behage mor og far.

Uanset om du vælger sømanden eller fast farve, kan du vælge den placering og størrelse af dine tekster og fotos, med evnen til at kombinere de to, afhængigt af modellen.

Denne dreng pige fødsel gave gøre det lettere for forældre, der ikke længere bliver nødt til at besvare spørgsmålet: Hvordan kaldes din søde lille baby? Faktisk vil hans navn indtastes direkte på kroppen Fødsel! Ellers vælger humor med en type sætning: Jeg har endnu måned end sidste måned. så vil vi ikke længere stille spørgsmålet i hans alder!

En unik fødsel gave med en personlig Baby krop

Søger fødslen af ​​en baby gave? Oplev vores Baby-bodyer som vil tillade dig at tilbyde personlige gaver, praktiske og originale! Og for en fuld fødsel gaveæske, også vælge en personlig Baby hagesmæk og en baby motorhjelm, fødsel, custom t-shirt og baby-pyjamas. Opret en samling til baby unikke, personlige babytøj, at forældrene får kun én gang! Sammensæt en original fødsel nøglering lavet tøj fødsel og en broderet badekåbe til at skabe en rigtig baby sammen. originale fødsel gaver er også gode gaveideer til mor, personlige med det billede, mønster eller tekst efter eget valg.

Giv en personlig baby gave i anledning af en fødsel eller pige fødsel dreng er en vidunderlig idé! For mor kunne komponere sit sæt af fødsel eller barsel kuffert, vil hun sætte pris på at modtage et organ barn original, som du kan knytte til sovepose eller barneseng linned.

Bodysuit dreng, meget praktisk med snap, vil være en del af de oprindelige gaver til barnet rum, som du kan tilbyde ved fødslen af ​​den nyfødte. En brugerdefineret beklædningsgenstand vil give forældre glade for at få unikke og originale baby gaver!

Andre gaver kategorien "Baby Personlig Tøj" kan interessere dig:

Personlig Baby Body til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.