Transmission og Boxed Brugerdefineret Smykker trykt med dit foto


Opbevar alle dine smykker, dine vedhæng, dine halskæder og dine ringe i vores træ smykker kasser personlig med et foto og en besked.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 275,39
- 14 stemmer
2 kommentarer
Kr 379,87
- 22 stemmer
3 kommentarer
Kr 491,82
- 41 stemmer
1 kommentar
Kr 357,48
1 stemmer

En personlig smykkeskrin er både et dekorativt element og en nyttig objekt giver dig mulighed for at holde og beskytte alle halskæder eller øreringe, som du holdt. Gravissimo tilbyder dig at personliggøre din smykkeskrin med tekst eller fotos. Således er denne vare bliver unikke og originale ud over at være nyttigt!

Tilbyd en personlig vedhæng med en smuk æske med originale smykker

Med vores forskellige modeller af kasser, der er noget for enhver smag. Og til alle lejligheder! Uanset om til jul, en fødselsdag, en dåb, en fødsel eller mors dag, disse kan tilpasses smykker kasser glæde deres modtagere!

For jul eller en fødselsdag, kan de også blive tilbudt i tillæg til en pendant eller armbånd til at tilpasse. Dette vil give dig mulighed for at tilbyde en komplet og unik gave til dine kære: en smuk vedhæng og en smykkeæske, der ledsager den at være sikker på at gemme denne oprindelige gave!

Spørg din brugerdefinerede smykker i en kasse med billedet af dit barn

At tilbyde som en gave til en dåb eller en fødsel, vil det gøre en ideel og mest originale stede! For at være sikker på ikke at købe de samme blødt legetøj eller tøj som andre, tænke på en smykkeskrin til at personliggøre med et foto af barnet samt hendes navn og fødselsdato for eksempel. Dette vil give forældre til at gemme forskellige armbånd og vedhæng modtagne gave og barnet til at holde i hukommelsen i lang tid en af ​​hans første stede.

For Mors Dag, her er en ny idé at undgå at tilbyde ham den traditionelle parfume eller salon behandling! Med denne boks til firkant eller rund brugerdefinerede smykker, overraske din mor med en gave, hun kan nyde og bruge hver dag for at holde hendes halskæder, armbånd og øreringe favorit, mens tænker på sine elskede børn. Med den nyeste familiebillede og budskab fyldt med ømhed, at denne hånd mislykkes.

Andre gaver kategorien "personal Smykker" kan interessere dig:

Custom smykker boks til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.