Bonnet Baby Født Brugerdefineret Broderet med sit navn eller tekst


Oplev personlig baby-huer og broderet med initialer, et navn eller endda en meddelelse. En unik gave til din baby.
Sorter efter: pris - popularitet

For at barnet ikke forkølet ud af fødegangen, tror passer i din kuffert lidt hætte. Dette er en bestyrelse, der alle mødre har hørt, selv dem, der har født i sommeren. Denne artikel er også altid inkluderet på listen over nødvendige fra klinikker og barsel og blev den afgørende tilbehør til den første udgang af den nyfødte. Beskyt små ører og hans hår først med en dejlig enkelt hovedbeklædning for dit barn at holde som en souvenir for hans fødsel.

Når dit barn vokser op, vil han bære denne smukke personlig Baby motorhjelmen fra de første dage af kulde, ride eller at gå i skole. Broderet med hans navn, vil det blive hurtigt genvundet hvis tabt og vil være mindre tilbøjelige til at blive forvekslet med de andre børn.

For en original og unik baby gave, overveje at tilbyde en personlig Baby motorhjelmen

Vi tilbyder broderede hætter blød bomuld for at undgå enhver risiko for allergi i forskellige farver og femten broderier søn af farver. Du kan tilpasse det med hendes navn, fødselsdato eller hvorfor ikke nogle joker besked eller bud. Din tur mellem monokromer eller kontraster og en behagelig forandring med de forskellige håndskrift skrifttyper, du finder i vores online konfigurator.

Denne hætte personlig Baby vil også være nyttige og original gave med disse to små knuder at tilbyde for en fødsel, jubilæum eller jul. Dens lille pris, du kan købe mere for at matche dem til dit barns garderobe eller at udstyre en søskende. Tilføj den til din liste over fødslen eller tilbyde det til din ven eller din søster for en personlig og unik gave!

Andre gaver kategorien "Baby Personlig Tøj" kan interessere dig:

Personlig Baby Bonnet til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.