Huller i ørerne personlig med foto, navn eller indledende


Vil fancy? Vores personlig øreringe foto vil bringe en quirky touch til din stil.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 260,46
- 43 stemmer
2 kommentarer
Kr 208,22
- 6 stemmer
1 kommentar
Kr 208,22
Kr 197,81
- 19 stemmer
1 kommentar

Den brugerdefinerede øreringe vil supplere din personlige smykker pynt med stor originalitet! En kvinde giver som gave, du vil gøre glad omkring dig for sikker!

For et unikt udseende, vælge dit bedste foto farve, der er et portræt af en elsket en, stjernen, som du er en fan, eller et originalt design eller din foretrukne illustration, kan du råd. Skub din kreativitet ved at vælge en kunstnerisk filter blandt dem, du foreslår vores online guiden og anvende det til dit billede for ekstra effekt. Du kan endda tilføje lidt besked eller et navn på kvinden smykker.

Smukke brugerdefinerede øreringe udformet aluminium

Vores øre kvinde loops leveres med to sølv stål med og kommer i forskellige former (runde, ovale eller hjerteproblemer) og to-dimensionelle. Farven sublimering vil tilpasse din værdi med farven på imprægnering i massen for en garanti i tid og tro gengivelse af kontraster og lys.

Opret din dinglende øreringe og forestil dig selv i en smykke butik, hvor du kan oprette tilpassede smykker af dine drømme. Nyd den gratis levering og sikre betalinger for dine køb sikkert. Det vil gøre mere end at vente flere dage at modtage din personlig vedhæng ører med det billede, du vælger.

Disse billige øreringe vil være langt mere end charme og vil tillade dig at forestille dig selv som en smykkedesigner. Mulighederne er uendelige, og du kan forestille foto øreringe, delikate og fuld af elegance. Du har allerede fundet din næste fest gave personlig mødre! Tænk også på din bedstemor, som altid er så smuk og der vil trætte af at beundre hendes børnebørn på hendes nye smarte øreringe. Og for yngre, kan du også vælge disse børns øreringe (vælg den mindste model for mere diskretion), der vil give din datter til at erstatte sin Creole Det efterlader mere!

Giv et par øreringe billede din kone

En unik fotogaver og originale at tilbyde at gå til en fest eller begivenhed. Du vil helt sikkert nyde at tilbyde dette par custom øreringe billige til en fødselsdag, jul eller Valentinsdag. Med denne personlig gave, ideel til piger, kan du komplimentere en teenager for hans succes til patentet eller bachelor for eksempel! Mens en mor vil blive fyldt med portrættet af hendes børn, hun kan bære på hende hver dag!

For at fuldføre din pynt af smykker, også opdage en kvinde manchet armbånd eller et armbånd mand til at brænde, en halskæde, et hjerte vedhæng i forgyldt, en signetring indgraveret et armbånd kvinde eller en brugerdefineret medalje at bære halskæde. Din smykker vil være alle brugerdefinerede sublimering eller brænding under afsnittet valgt. Har du opretter en smart trend afholdt og ved at kalde dig en personlig smykker pynt starter med originale øreringe!

Andre gaver kategorien "personal Smykker" kan interessere dig:

Brugerdefinerede Øreringe til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.