Brugerdefinerede duftende stearinlys med dit foto


Tilpas dit lys med en romantisk billede. En original touch i dit hjem, lejlighed og mere præcist i lokalet.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter

Tilpas din interiør i en original måde med vores tilpassede stearinlys modeller. Et unikt touch til at bringe varme og mildhed i din lejlighed eller hus. For at oprette din tilpassede billede stearinlys, ingen grund til at være en professionel computer! Faktisk vores kreative værktøj hjælper du forestille dig den unikke personalisering, som du ønsker at gøre det indre dæksel vores tilpasses stearinlys. Tilføj alle de elementer, du vil (baggrundsfarve, foto, tegning, logo, tekst, dato, ...) og placere dem som du ønsker, uden nogen begrænsninger.

Din tilpassede duftende stearinlys er en romantisk gave at give til Valentinsdag! Ikke ankomme tomhændet og bringe denne originale stede med venner, som du har inviteret til middag, vil de blive blæst væk af dette, så original gave, der ændrer den traditionelle flaske vin. En personlig gave, der vil behage alle, mænd og kvinder, og der vil tilføje et varmt touch til ethvert interiør.

Din tilpassede stik giver dig mulighed for at skabe en unik tilpasning også i anledning af familiens begivenheder som dåb, bryllup eller jubilæum. Og hvis du vil have dine gæster til at tage hjem en souvenir, bestille et sæt af personlige stearinlys tager op temaet og dato for dit arrangement. Du kan således erstatte traditionelle slik af originalen personlig gave og praktisk! Kontakt os for en brugerdefineret tilbud, hvis du ønsker at gøre en stor ordre (over 30 stykker).

Tilbyd en personlig stearinlys gave til en souvenir eller en gave oprindelige indretning

Mors dag gave, bryllupsgave eller Valentinsdag gave, personlig stearinlys i små eller store format, vil lokke hele familien! For en mand eller kvinde, skal du vælge denne dekorative objekt, der kan bidrage blødhed til et værelse eller stue. Personlig dækning vil bringe et strejf virkelig unik for din gave.

Bestil dit foto lys til enheden og drage fordel af vores meget hurtige skibsfart metoder, hvis der er en sidste minut gave! Det sker for alle til at glemme en fødselsdag kommer op, så du skal ikke bekymre dig med leveringen Chrono, kan du modtage din personlige foto gave inden for kun 24 timer! En unik mulighed for at behage din kvinde og overraske hende med en meget tankevækkende gestus.

Genoplad dine personlige gaveideer ved at besøge vores omfattende sortiment af produkter. Til at dekorere hele huset, opdager Deco idéer af objekter til at personliggøre med fotos af dit valg. Optag dine ferieminder, dine aftener med venner eller udføre en humoristisk tilpasning til en kommende begivenhed. Hvis du er på udkig efter originale gaver, er du helt ret! Foto, tekst, udsagn, illustration, kopiere dine kreationer til uendeligt dekorationer på genstande eller personlige gaver, at tilbyde hele familien.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the House" kan interessere dig:

Tilpasset stearinlys til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.