Personlig snekugle med din souvenir foto


En brugerdefineret snebold er at sikre et mere unik gave, både sjovt samtidig minde vinterferien.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 118,66
- 17 stemmer
10 kommentarer
Kr 141,05
- 25 stemmer
2 kommentarer
Kr 141,05
- 26 stemmer
1 kommentar
Kr 118,66
- 69 stemmer
11 kommentarer
Kr 118,66
- 54 stemmer
13 kommentarer
Kr 133,59
- 68 stemmer
12 kommentarer
Kr 126,13
- 26 stemmer
5 kommentarer
Kr 133,59
- 53 stemmer
5 kommentarer
Kr 118,66
- 53 stemmer
4 kommentarer
Kr 118,66
- 51 stemmer
5 kommentarer
Kr 141,05
- 29 stemmer
5 kommentarer
Kr 155,98
Kr 148,18
- 17 stemmer
1 kommentar
Kr 155,98
- 28 stemmer
2 kommentarer
Kr 155,98
- 26 stemmer
3 kommentarer
Kr 141,05
17 stemmer
Kr 141,05
- 7 stemmer
1 kommentar

Vidste du, at personlig snekugle er mindet som rapporteret af turister og mest indsamlet? Hans moderne dag, disse små genstande ind tidløs glas er i dag mere moderne flair med forskellige former (hjerte, stjerne, oval. Flower ..) multiplicere effekter mellem snefnug og funklende pailletter, lille mand sne og ovenfor personlig at skabe en magisk foto gave.

Du er nødt til at regne din fortryllede verden komme til live midt i flager eller glitter, hver gang du ryste din brugerdefinerede Christmas bold. Vælg din bedste foto farve, souvenir fra en rejse, dyre landskab til dit hjerte ... eller, hvorfor ikke, et portræt af en elsket en, i par eller en berømthed, du beundrer. Med et enkelt klik, oprette en personlig julegave at bringe lykke til din bedstemor. Skal bruges i juledekoration eller bord dekoration, vil den gennemsigtige jul bolden afsløre din personlige foto eller hulter til bulter midt montering flager eller glitter.

Personlig snekugle ud over det sædvanlige at behage

Dit foto, gengivet trofast gennem vores høj opløsning farveprint teknik, vil være synlig på begge sider af snekugle med model. Du kan tilføje kunstneriske effekter fra vores online guiden og dermed sammensætte en unik og original animation. Desuden tilføjer en tekst, en besked, et navn eller en date med den skrifttype og farve efter eget valg. Den ultimative personlig gave til dig selv!

Blandt de julegave ideer til at give din mor eller din far, tilbyder vi også et bredt udvalg af personlige emner såsom personlig krus, dug foto, under glas til at tilpasse, foto pude og broderet håndklæde .

Giv en personlig julepynt for en original dekoration

Vågn op dine barndomsminder med en personlig snekugle. Disse kulter pyntegenstande vil de originale foto gaver og billige for en samler, til dit barns værelse eller finde sted meget original brevpresser til dit skrivebord.

Vælg at tilbyde en bryllupsgave, fødsel, eller en original fødselsdagsgave med denne tilpasses Photo objekt. Vælg dine foto minder om temaet juledekoration og vi tager os af at udskrive dem på din gave idé. For en juledekoration eller tilpasset til at give personlige gaver i anledning af Valentinsdag, Mors Dag eller Fars dag, oprette dit foto snebold. Med din gave et foto krus, bære personlig bamse eller en brugerdefineret ur til at dekorere alrummet.

Alle de gaver, du finder på Gravissimo vil tillade dig at vælge nogle gode overraskelser for en original idé. En shell, foto på lærred eller plexiglas, en fotobog, et billede magnet eller krus, fotoramme, forklæde eller musemåtter er alle retro gaveideer eller tendenser til at glide under træet jul.

I år overraske dine kære med en jule bold billede, der kan tjene som træ dekoration og tillade dig at sende dine ønsker til din familie. Vælg denne personlig gave til lave priser for at ødelægge hele familien.

Andre gaver kategorien "Personlig Fotoprint" kan interessere dig:

Sne Globe Brugerdefineret til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.