Tilbehør & Gift personlig vinflaske med et billede


Oplev kabinetter og flaske tilbehør personlig med dit foto: cap, gaveæsker ...
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 81,35
- 9 stemmer
7 kommentarer
Kr 81,35
- 1 stemmer
3 kommentarer
Kr 66,50
- 25 stemmer
1 kommentar
Kr 103,74
- 7 stemmer
1 kommentar
Kr 141,05
- 7 stemmer
2 kommentarer

Boksen brugerdefinerede flasken vil være den ideelle mand gave til alle dine pårørende, elskere af fine vine og kvalitet spiritus. Oplev forskellige vin kasser, alt i mahogni designet til at imødekomme dine foretrukne flaske alkohol. Du kan tilpasse forsiden af ​​denne boks originale flaske. Hvis du aldrig har nogen idé til en gave til din far, overraske dem ved at tilbyde en tilpasselig original æske og gøre det selv. For Fars dag, kan dette være en rigtig god idé!

Efter prøvesmagning drikke, at dette også vil blive omdirigeret dekorativt objekt eller til at holde flere flasker! Vælg din favorit billede og dit budskab og vores team vil sublimere dit produkt. Sublimering teknik er at gengive din øjebliksbillede af den mest trofaste måde uanset medie.

Giv gaven tilbehør personlig flaske

Alle lejligheder er gode til at tilbyde en flaske alkohol i hans omgangskreds. At pakke en flaske, vi alle ved, det kan være kompliceret. Så hvorfor ikke tilbyde det i en kasse personlig flaske? De er begge æstetisk og praktisk. Hvis du ønsker at markere begivenheden til et bryllup gave, tilsæt foto af gift og brylluppet dato, vil du overvælde glade unge elskere! Du kan også tilbyde denne gave til en fødselsdag, alders- eller Fars dag, vil denne vin kasse være usædvanligt og uforglemmelig for dem, der modtager den.

Hvis du vil virkelig markere en begivenhed med en boxed flaske, er du velkommen til at tage ekstra tilbehør. Vi tilbyder kork eller metal også tilpasses for at undgå flaske caps krummer i din vin!

Hvis du føler at din flaske forbliver kold, mens du går til frokost eller middag isolerende neopren flaskeholder med en original billede. Og for at imponere dine gæster på din middagsselskaber, gå til flasken forklæde personlige, specielt designet til at klæde din flaske champagne eller vin og gøre det endnu smukkere.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the Madlavning" kan interessere dig:

Tilbehør og Gift Bottle Brugerdefineret til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.