Personlig cigaretetui og tilbehør til rygning


Tilbehør til rygere og cigaretetuier, æsker ...
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 103,74
- 37 stemmer
5 kommentarer

objekt uundværlig for alle rygere til cigaretskod og aske fra deres cigaretter eller cigarer, askebægeret er ikke længere skjult. Det tager forskellige former, bliver genstand for design og indretning med Gravissimo han personliggøre! Det vil også finde sin plads i midten af ​​en tabel over kortspillere på et bord i haven.

Vores rygning tilbehør er tilpasset fra dine fotos med et logo eller budskab til at gøre praktiske ting, originalt og unikt.

Muligheder for at yde personlig askebæger er mange. For at gøre en nyttig gave til fædre dag, dekorere det med en tegning lavet af børn eller et portræt af dem. For fødselsdag af en kollega, skal du indtaste en besked om, hvor meget du sætter pris på dem. Din bedste ven skal giftes? For hans polterabend begravelse tilbyde ham en sjov vidnesbyrd.

Tilbyd et tilbehør til rygning at gøre hende glad og færdiggøre sin vifte af brugerdefinerede objekter

Alle kan personlig hans askebæger, som han finder passende. Upload dine billeder, tilføje en meddelelse og varierer fornøjelsen med kunstneriske filtre og skrifttyper, der tilbydes af vores online assistent. Musik-fans vil være billeder af deres favorit band, sangtekster; fans af motorcykel eller bil over deres smukke kroppe og elsker portræt af din elskede.

Hvis du er en iværksætter, hvorfor ikke udstyre dit firma eller din restaurant askebægre i billedet af din virksomhed ved at udskrive dit logo og slogan. De vil se godt ud på bordene i din bryggeri eller vil reklameartikler til din årets udgang gaver til kunder eller på messer.

Tobak tilbehør er en gave ide, der både er originalt, nyttigt og billigt at tilbyde en cigaret entusiast til hans fødselsdag, hans fødselsdag, jul eller blot for at udstyre dit kontor, dit hjem eller din virksomhed. For store mængder, skal du bede om et tilbud.

Andre gaver kategorien "adapted Tilbehør & Lighter" kan interessere dig:

Tilpasset tilbehør til rygere til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.