Officielle tasker og tilbehør til din Zippo lighter


Køb Zippo Hylstre og rygning tilbehør. : Bor, sten, pose og gaveæske ...
Sorter efter: pris - popularitet
Kr 73,88
- 748 stemmer
264 kommentarer
Kr 148,52
- 68 stemmer
11 kommentarer
Kr 148,52
- 79 stemmer
15 kommentarer
Kr 148,52
- 83 stemmer
11 kommentarer
Kr 148,52
- 54 stemmer
5 kommentarer
Kr 148,52
- 50 stemmer
3 kommentarer
Kr 96,27
- 37 stemmer
1 kommentar

Cases og tilbehør til brugerdefinerede Zippo lightere, displays til samlere, cigar cutter eller gaveæsker er tilbehør for at supplere din personlig gave.

Lidt ligesom vinelskere, cigar rygere er ofte lidenskabelig. De kan lide at jage og opdage smukke og sjældne mønter. De indsamler dem og er villige til at lægge alle deres opsparing. Som for vinsmagning, de omgiver sig med ritualer, der tillader rygning deres opkøb for at fjerne mere sjov igen.

Det er ofte menes at tilbyde en humidor, som vi tilbyder flere modeller i butikken for at tilpasse. Men vi glemmer de andre, men lige så vigtigt tilbehør såsom cigar cutter eller cookie cutters ...

Hvis humidor holder delene i de bedste betingelser, cigar cutter, giver han præcise snit. For fuldt ud at nyde alle de varianter, du har brug for et rent snit, at kun egnede værktøjer kan udføre. Vi har valgt for dig og Sarome Adorini mærkevarer for deres høje kvalitet og upåklagelig finish.

Ledsage din personlig gave ryge en hylster eller tilbehør og behage din far til Fars dag eller hans fødselsdag

Vi tilbyder flere modeller, saks, flade og ovale former med dobbelt klinge til nem håndtering og præcision yderligere. Knivene er også meget praktisk. Nøgleringe de bærer diskret overalt uden risiko for at blive glemt. De gennembore lederen af ​​cigarer uden at beskadige at levere alle de aromaer. Alt stål, med gummi eller messing finish, er de leveres i kasser og kan gøre gaver i sig selv.

Du skal bare bestille en personlig Zippo lighter eller Sarome? Vores produkter leveres uden brændstof i overensstemmelse med loven. Ved at udfylde dit køb med gaveæske mærke indeholder alt hvad du behøver (refill benzin og sten for Zippo og gas refill Sarome) du tillader den person, der vil modtage din gave kan bruge den med det samme.

For samlere eller fagfolk, kan indsamling bokse til Zippo lightere indeholder 8 eller 20 styk pr model. Træ mahogni farve, med indgraveret låg på vegne af brand, disse bokse er ideelle til at præsentere dine artikler, hvis du er en professionel til at mindske risikoen for tyveri. Hvis du er single opkøber, vil dette udstillingsvindue husstøv, du kan hænge dem på væggen og vil være din stolthed i dine venner.

Blandt de sager og tilbehør til Zippo lighter, opdage læder tilfælde. Meget praktisk til at bære hans lighter med sit bælte klip, fås i sort eller brun, det beskytter den mod ridser, der kunne gøre dele i lommen. Ikke tilpasses, det går godt med en personlig lighter for Valentine, jubilæum eller jul for eksempel.

Andre gaver kategorien "adapted Tilbehør & Lighter" kan interessere dig:

Cases & tilbehør Lighter til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.