Lighter Sarome personlig og graveret med foto og tekst


Oplev de berømte lightere Sarome Tokyo at personliggøre med et foto eller en besked. Præcis gravering, der vil gøre det unikt og originalt.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter

Sarome er en lommetændere producent siden 1952. Med hovedkvarter i Japan nær Tokyo, mærket fremhæver kvalitet materialer såsom eloxeret aluminium eller rustfrit stål. Dette er hovedsageligt gas lightere til rygere af cigarer, cigaretter eller rør. Skikken Sarome lighter er en luksuriøs tilbehør, der vil få dig til at glemme din disponible Bic.

Den Sarome mærke tilbyder forskellige lightere modeller passer til alle stilarter

Sarome refererer til ønskerne fra de håndværkere til at give varme til produkter fremstillet i hånden, navnet er fra en bog, hvor karakteren af ​​Sarome repræsenterer ildens gud.

Versioner i farvet aluminium, malet sort, læder ... Diskret eller mere lys vil du finde meget lykke. Afhængigt af den valgte model, vil det være tilpasses ved mekanisk gravering eller lasergravering. Rendering din tilpasning er synlig i et par klik gennem vores tilpasning guiden.

Personlig Sarome lighter er en vidunderlig gave

Du ønsker at lave en original gave? Med en personlig lighter Sarome være sikker (e) for at behage din rygning venner. Garanteret 2 år, det er det perfekte medie til at gravere en besked eller foto, der altid vil være ved hånden. Du vil også finde på vores butik tilbehør og refills at fuldføre din personlig gave. Med modeller fra 27,90 €, have det sjovt med dette billige!

Andre gaver kategorien "Personlig lettere" kan interessere dig:

Personlig lighter Sarome til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.