Personlig gave medfølelse aldrig glemme


Brug for en gave til død af en slægtning. Tilbyd en personlig gave med et foto og en smuk budskab at sige farvel. Unikke gaver, der ikke vil stoppe tårerne.

De øvrige kategorier, der kan interessere dig:

At miste en elsket en er altid svært at leve. Uanset om det er en gammel-død, en forsvinden som fulgte en lang sygdom eller opstået efter en alvorlig ulykke, er det aldrig nemt for familie og nære venner til at leve disse øjeblikke af smerte og sorg. Deres tilstedeværelse vil trøstende ord og personlig opmærksomhed gøre disse øjeblikke lidt mindre svært at passere. Ved at vælge en kondolence personlig gave, du giver dem mulighed for at holde en unik minde om deres elskede gennem hans fineste portræt trykt på mediet efter eget valg.

Når den elskede gået, minderne om øjeblikke tilbragt sammen huskes. Og for at støtte og hjælpe dine kære i deres sorg, ikke noget som en dejlig souvenir foto gengivet på en kvalitet støtte som en skifer fotoramme eller glas. Send dine kondolencer til dine venner og familie ved at vælge en kondolence personlig gave.

Den efterladte får brug for al din kærlighed og din tilstedeværelse i disse ulykkelige dage. Om dagen for begravelsen eller hænger de følgende uger, være sammen med dem og give dem mulighed for at holde med dem en smuk portræt af den elskede.

Tilbyd en kondolence gave personlig med et foto af den elskede forsvundet

At udtrykke sympati gennem en ny og unik foto objekt, at din ven eller din mor kan installere i sit værelse eller i hans stue. En tankevækkende og elegant gave at hjælpe ham med at få igennem dette liv. Ud over de traditionelle blomster placeret på graven på dagen for begravelsen, tilbyder dem, der bliver en uforglemmelig hukommelse på de forsvundne person.

Du kan også vælge en fotoramme til at installere kirkegården du kan ændre sig over tid og slid. Sådan tilpasses med et billede, et portræt og et fornavn og en dato, for en meget original og unik objekt, du vil ære mindet om en elsket en fest for tidligt.

Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.