Personlig gave retro, vintage og trendy gaveidé


Fan af retro og vintage? Gennemse vores udvalg af personlig gave ideer om dette tema. Fans af 60'erne og retro-stil vil være tilfreds med den usædvanlige gave, som du har valgt til deres fødselsdag eller mors dag!

De øvrige kategorier, der kan interessere dig:

Retro stil dukker op på dig gennem vores samling af genstande til at tilpasse til at dekorere dit hjem eller at bære med dig overalt. Dare retro look ved at vælge en af ​​vores poser og broderede tasker. Dit navn eller besked vil blive broderet i farve efter eget valg (fra 20 forskellige farver) for at oprette en brugerdefineret retro gave som dig!

Vores broderede tasker er alle læder og tilbyder en kvalitet finish. Hvad enten du foretrækker en skinnende eller mat model, stor eller lille, vil det brede udvalg af tasker til rådighed giver dig mulighed for at finde en, der passer dig. Prøv også håndtasker retrostil, der kan broderet på et stort område, så du kan frigøre din kreativitet.

Retro personlig gave vil også invitere ind i dit hjem og på væggene i din stue eller dit kontor hylder. Opdag fotorammer til halvfjerdserne vintage udseende og der vil tilføje farve til dit liv.

Vælg en personlig gave at give en retro vintage look til dit hjem!

Uanset om du hellere skrive på TV, radio eller Volkswagen van hippie stil, vælge en farverig indstilling, der vil blive tilpasset med dine egne billeder. Vi skaber og udskrive dine billeder for dig i high definition på høj kvalitet fotopapir. Og når dine børn vokser op, skal du blot udskifte dem med nye billeder samtidig bevare vintage ramme at du nyder så meget.

Tilbyd en original gave til dine venner, vintage indretning af tilhængere og den gamle stil og overraske dem! For en fødselsdag, mors dag eller bare for at give lidt opmærksomhed til en, du elsker, gaveideer fra Gravissimo er et must!

Fremhæv dine bedste billeder og tilpasse indretningen af ​​dit hus med smag! Gør dit hjem et trendy sted på forkant med mode og omgiver dig med brugerdefinerede objekter, uanset om broderet, graveret eller trykt i farver.

Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.