Personlig hængelås indgraveret eller trykt med dit billede + tekst


Tilbyd en personlig lås med dit foto og dit budskab til at erklære din kærlighed. En original gave! Tilpasset hængelås giver dig mulighed for at rejse med en souvenir fotografi eller at skjule dine hemmelige skatte.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 148,52
- 8 stemmer
1 kommentar

Her er en billig gave idé, der vil forføre elskere og romantisk af jer! Hvis du planlægger en rejse flugt eller din bryllupsrejse, forkæle dig selv med en af ​​disse brugerdefinerede hængelås med foto af dit forhold. Ledsage din oprettelse af en tekst: dine to første navne + dato for et sådant møde) og voila! Inden øjeblikke, vil du har oprettet en personlig gave, som du kan tage i løbet af din næste ferie.

Uanset om din destination er en ø-paradis eller de smukke gader i Venedig, tage med dig denne kærlighed lås og nyde en flugt i nærheden af ​​en bro for at bruge dette symbol og forsegle din kærlighed på en drømmende sted. Lav et løfte om troskab at blive elsket af denne symbolske gestus og meget værdsat af par i kærlighed. Når hooked på et hegn eller et gelænder, han vil bare smide nøglen i vandet. Din kærlighed vil blive beseglet for evigt i denne magiske sted ... og i jeres hjerter!

Tilpasset hængelås med et foto, kan du tilføje nogle farve og personlighed denne til tider trist og koldt objekt. Uanset om du bruger det til at hænge på en bro til den anden side af verden eller som dekorative elementer i dit hjem, skal du sørge for at finde din lykke blandt vores kollektion!

Giv en romantisk gave med en personlig kærlighed hængelås med et foto

Billedet hængelås er stadig meget populær hos par, at deres liv sammen varede et par måneder eller mange år, er der altid en god mulighed for at sige "Jeg elsker dig." Valentinsdag, et jubilæum eller engagement, gå til det personlig gave og overraske din elskede (e) ved at levere den samme lås dig. Du kan alle både hænge dine nøgler eller bruge til at forsegle en boks, der indeholder dine hemmeligheder eller din dyrebare smykker.

Nyd hurtig levering og en fransk implementering at behage dig med et foto gave til lave priser! Et objekt, der kan være nyttige, dekorative eller blot bærer en romantisk besked. Skynd vælge mellem forskellige modeller og se din partners ansigt lyse op opdage, at dette så original og fuld af følelser!

Andre gaver kategorien "personal Smykker" kan interessere dig:

Tilpasset hængelås til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.