Frame Brugerdefineret Tile trykt med dit billede + tekst


Oplev vores custom flisebelagt rammer med et foto og en besked. En perfekt gave til en unik udsmykning.
Sorter efter: pris - popularitet
Kr 200,76
- 42 stemmer
4 kommentarer
Kr 126,13
- 22 stemmer
3 kommentarer

Den fliser billede er en original måde at tage familieportrætter eller ferie minder. Det er faktisk til at udskrive billeder på en flise for at gøre det så imponerende som smukke dekorative objekt. Således vil gæsterne helt sikkert nysgerrig efter at se dine smukke fotografier på medier ualmindeligt.

Den brugerdefinerede flise fotoramme kommer i flere former. Den rektangulære form er beregnet for eksempel for at modtage billeder af landskaber eller steder, der har markeret din ferie. Hjerteformen kan anvendes til at støtte et bryllup fotografi eller et billede af den første baby. For at få familien sammen i en billedramme brugerdefinerede fliser, kan du vælge den ovale. Disse er forslag, men alle kan tilpasse sin støtte, som den ønsker.

Forkæl dig selv med en original og elegant dekoration element ved at vælge en brugerdefineret flise fotoramme

Denne type af indretning kan gøre personlig gave kontor samt for en dame for en mand. Tilbyd fx den lille model i form af hjerte til din Valentine på festen for St. Valentine. Overrask din kammerat med en ramme, der er trykt et billede af sig selv eller i dit forhold på en sjov og usædvanlig situation. Dette kan gøre livet lysere dage, når øjne er nittet på den berømte kliché. For en fødselsdag eller til jul personlig gave vil også gøre.

Selv om det er almindeligt at tilbyde en kuglepen eller en notesblok under udveksling af gaver på kontoret, hvorfor ikke vælge denne form for udsmykning? Det vil være en gave, der vil fremme kontor sikkert modtagerens humør på arbejdet. Billedet af hendes kæledyr eller være kær ham kan udskrives på det. Således, ud over at personalisere sin arbejdsplads, han vil helt sikkert finde et godt humør bare ved et blik det.

Andre gaver kategorien "Fotoramme Brugerdefineret" kan interessere dig:

Fotoramme Brugerdefineret Tile til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.