Fancy ramme og brugerdefinerede trykt med dit foto Originalt


Offez en fancy ramme for at tilpasse med personlige fotos og tekst. En unik personlig dekoration med dine fotos.
Sorter efter: pris - popularitet

Den brugerdefinerede fancy billedramme er en gave til et barn eller voksen meget original! Find forskellige former temmelig usædvanlige: kassette radio, solbriller, fjernsyn, van, ... men også forskellige medier såsom skifer, plast eller glas. Du vil også opdage mange og varierede former, hver person finde lykken blandt vores smukke kollektion. Vi tilbyder dig kvalitet rammer for mindre end 25 €.

Den fancy fotoramme at tilpasse til din smag

Smag og ønsker er forskellige fra person til person. Du kan tilpasse disse dekorative elementer, som du ønsker med dine fotos og en besked eller et navn og en dato. vælger fortrinsvis et fotografi af høj kvalitet, så der ikke er nogen ufuldkommenhed ved tilpasning. Den anvendte teknik for tilpasning kaldes sublimering. Denne proces er at suge dit billede direkte ind i substratet ved at gøre det vil være meget imponerende. Vores team vil behandle din ordre med delikatesse og spille din skabelse på den mest præcise måde.

Forkæl din omgangskreds vores fancy fotorammer!

Du har ingen idé gave til jul, en fødselsdag eller de forskellige parter? Det vil være denne perfekte gave til alle lejligheder. Et par venner blive gift eller de kommer til at købe et hus? Du ønsker ikke at komme tomhændet, når de rack uden at sprænge banken? Den brugerdefinerede fancy fotoramme er en perfekt gave! Vi tilbyder et bredt udvalg af de mest sjovt at den mest usædvanlige. Du vil finde dem i tilstrækkelig pep eller prangende farver, de bringer originalitet til det rum, hvor de vil være villige enten et soveværelse, stue eller køkken!

Andre gaver kategorien "Fotoramme Brugerdefineret" kan interessere dig:

Fancy Tilpasset fotoramme til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.