Fajance fliser og brugerdefinerede trykt med dine fotos


Tilpas fliser i dit køkken, dit badeværelse eller indtastningen med et foto.
Sorter efter: pris - popularitet
Kr 185,83
- 18 stemmer
1 kommentar
Kr 133,59
- 12 stemmer
2 kommentarer
Kr 185,83
- 13 stemmer
2 kommentarer

Næppe jul og nytårsaften denne fortid, der allerede er i horisonten for nye store begivenheder: Valentinsdag, årsdagen for din elskede (r), dine børn eller måske en dit første møde ... Som blandt dine beslutninger for året, du er forpligtet (e) ovenfor alt for at behage dine kære, hvorfor ikke overraske dem med en personlig gave? Og om emnet i år, et must i dette område er uden tvivl den brugerdefinerede flise.

Som navnet antyder, er denne type flise lavet specielt til dekorative formål som i øjeblikket er en af ​​de most i dekorative gave idé. Princippet kunne ikke være nemmere: som din inspiration, tilføje et foto, et billede, et digt, en tekst, initialer, og alle vil blive trykt på mediet pågældende, så det går pryder en af foretrukne steder af dine pårørende (brusebad, køkken, soveværelse, og selv hvorfor ikke toilet eller de forreste trin!).

For en unik dekoration i dit køkken, skal du vælge en brugerdefineret flise foto

Disse objekter er bøjelige i henhold til følsomheden af ​​hver form af hjerte (ideel for elskere transitter eller neo-forældre!), Oval, firkantet, rektangel osv Kort sagt, hvad dine ønsker og dit humør, er det muligt at oprette din egen dekorativt element på vores værktøj til oprettelse.

For Valentinsdag, gå videre og tilbyder en brugerdefineret flise formet lille hjerte til en gave til lave priser. Mens for redecorating dit køkken eller badeværelse, kan du have det sjovt at bestille flere kopier, som du kan udskrive fotos fra din sidste ferie eller portrætter af hver af de familiemedlemmer!

Så du ser, men under alle omstændigheder, du nu ved, hvordan man behageligt overraske dine kære med en original personlig gave til deres fest eller til jul!

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the Input" kan interessere dig:

Tilpasset flise til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.