Skoletaske børn Børnehave Personlig Photo + Name


Det er tilbage til skolen, benytte lejligheden til at tilbyde ham en dokumentmappe personlig med sit navn eller billede af hans foretrukne helten.
Sorter efter: pris - popularitet
Kr 155,98
- 33 stemmer
2 kommentarer
Kr 155,98
- 1 stemmer
1 kommentar

Dit barn har brug for en lille rygsæk til sine fritidsaktiviteter? På skoletaske for hende at børnehave? Leder du efter en taske, der kan indeholde alle anliggender din baby i krybbe eller i hendes barnepige? Dette er en mulighed for at få dig selv en dejlig skik bindemiddel, at barnet, læreren eller sygeplejersken anerkende den første øjekast, og der vil være stolte af dit lille bundt af glæde.

For kimono eller ballet hjemmesko onsdag eftermiddag, eller et par lag, et tæppe og medicin opmærksom på barnepige, tilbyder vi røde eller grønne rygsække, meget praktisk. Så dit barn nemt fundet hendes til omklædningsrummet eller barnepige ikke blande anliggender af hans protegéer, tilpasse flappen at gøre det unikt.

Vælg den smukkeste portræt af dit barn, men det kan også være en illustration af hans foretrukne helten eller en tegning, han har gjort specifikt og tilføje en tekst, for eksempel hans fornavn. Du vil finde i vores online guiden værktøjer til at tilføje effekter til dit foto. Vi gengive din kreation med farve sublimation teknik kendt som garanterer langvarig i tid.

Jul eller det nye skoleår, tilbyder en personlig dokumentmappe for dit barn med et foto trykt eller broderet tekst

For et afkast på de sjove klasser, opdager vores modeller formet som dyr, som du kan brodere navnet på dit barn. Vi tilbyder modeller som beroligende sjove lille lyserøde bamse ved navn Emma, ​​Nestor loyal blå hund eller killing en lille lyserød fisse og trendy sort. Den store design af disse gaver perfekt efterligner dyr med små ører og stiliserede ben. Meget praktisk med deres lommer, rum og polstrede skulderstropper, kan de nemt indeholde bøger og projektmapper dine små skolebørn.

Du vil være i stand til at vælge mellem fem farver vores søn at brodere din tekst. Dette kan være navnet på dit barn eller et budskab om opmuntring. Allerede original, vil dette bindemiddel bliver unikt. Det vil være stolte af en, der vil forvandle den og skolestart i nydelse.

Hvis dit barn foretrækker dinosaurer, ponyer og løver, tilbyde ham den ene af vores farverige mønstre (grøn, blå eller lyserød) med en lille figur hængende på forsiden. Sammensat af to lommer til skole anliggender, disse rygsække er meget original. Gør endnu mere unikt ved at tilpasse dem med broderet budskab i en af ​​de mange farver, som vi tilbyder.

Giv en personlig bindemiddel med et foto eller broderi til et barn kommer ind børnehave vil nedtone separation og lade det nemt hente sine ejendele. Det er også glædeligt at et barn ved at tilbyde ham en pose med kunst, han ønskede, og du ikke kan finde på markedet. En original gave til tilbage til skolen, men også for hans fødselsdag eller til jul.

Andre gaver kategorien "adapted taske" kan interessere dig:

Personlig Book Bag til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.