Tilpasset trykt eller broderet cap med billede + tekst


Fall for en brugerdefineret kasket med et billede og en broderet budskab. En original idé til ferien og stranden.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 170,90
Kr 145,27
1 stemmer
Kr 170,90
- 20 stemmer
3 kommentarer
Kr 126,13
- 14 stemmer
4 kommentarer

Opret en original hætte og vover et unikt udseende med et barn eller voksen hat, personlig med billedet eller teksten efter eget valg. Vi tilbyder en tilpasning eller ved sublimering eller broderi, for en nogensinde er lavet original og kvalitet. Forkæl dig selv med en stil, der passer dig, som du ønsker ved at tilpasse dette punkt kan være eller reklame tendens.

Photo cap vil give dig mulighed for at vise dit bedste billede i en humoristisk stil eller trend med et logo eller symbol, der lukker til dit hjerte. Du kan også tilføje tekst, alle skal placeres på det ovale areal til rådighed på produktet.

Hvis du ønsker at brodere din hat, tilbyder vi også en model, der vil opfylde dine forventninger. Du kan tilføje et navn, tekst eller kaldenavn i skrifttype og farve efter eget valg. Med 15 forskellige farver og 20 skrifttyper, de kreative muligheder er brede og vil tillade dig at innovere, og du opretter en hat-made!

Opret en brugerdefineret hat med foto eller broderi

Tilpasning er udelukkende lavet i Frankrig i vores værksted baseret i Marseille. Ud over gratis forsendelse inden for 7 hverdage, tilbyder vi også hurtig levering modes så du kan modtage din ordre inden for 24 timer med Chronopost! Den ideelle løsning for en sidste minut gave eller et presserende behov.

Din tilpassede hætte, lavet af 100% polyester, udbydes i én størrelse med en ridse på bagsiden til justering af hovedbøjle. Er du skabe en samlet kig også opdaget vores andre tøj til at personliggøre t-shirts, hættetrøje eller tank top til kvinde med foto, et bredt udvalg af originale tøj og tendenser er tilgængelig på Gravissimo.

Gøre valget af en reklame hætten til at skabe en corporate gave eller til at samordne dine medarbejdere i løbet af en dag med "team building". Tilføj din virksomheds logo, med navnet på hver eller blot datoen for begivenheden, og ordremængde dine brugerdefinerede caps. Du vil automatisk modtage en rabat på op til 30% for kontrollen af ​​samme model. Der er ingen minimum ordre, så fagfolk også kan bestille enheden, hvis det er nødvendigt. For en skræddersyet tilbud og tilpasset, så kontakt os fra kontakt siden.

Andre gaver kategorien "Personlig Tøj" kan interessere dig:

Tilpasset cap til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.