Tilpasset trykt eller graveret USB-nøgle med billede, tekst eller logo


Vedtage vores brugerdefineret USB-nøgle giver dig mulighed for at tilføje billeder og tekst til endnu mere uforlignelige objekt.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 118,66
- 29 stemmer
12 kommentarer
Kr 111,20
- 16 stemmer
2 kommentarer
Kr 118,66
- 26 stemmer
9 kommentarer
Kr 96,27
- 56 stemmer
44 kommentarer
Kr 103,74
- 43 stemmer
25 kommentarer
Kr 141,05
- 29 stemmer
20 kommentarer
Kr 118,66
- 52 stemmer
13 kommentarer
Kr 103,74
- 48 stemmer
18 kommentarer
Kr 141,05
- 27 stemmer
12 kommentarer
Kr 103,74
- 42 stemmer
15 kommentarer
Kr 163,44
- 70 stemmer
9 kommentarer
Kr 163,44
- 50 stemmer
6 kommentarer
Kr 163,44
Kr 138,93
- 35 stemmer
3 kommentarer
Kr 103,74
- 26 stemmer
4 kommentarer
Kr 163,44
- 28 stemmer
3 kommentarer
Kr 141,05
- 10 stemmer
2 kommentarer
Kr 163,44
- 26 stemmer
4 kommentarer
Kr 163,44
- 8 stemmer
1 kommentar
Kr 141,05
- 4 stemmer
2 kommentarer
Kr 103,74
- 22 stemmer
2 kommentarer

En brugerdefineret USB-drev er en high-tech objekt afgørende dag. Indgraveret med dit eget foto eller tekst, vil dette praktiske værktøj design! At være en nørd trend, så du bare nødt til at vælge din USB-drev indgraveret blandt vores personlige USB-nøgler eller vores modeller til lave priser. Med authoring værktøj, kan du forestille dig en enkelt tilpasset ved at tilføje dit budskab, dit foto, logo eller firmanavn, for eksempel gennem vores nem tilpasning guiden til at bruge. En god idé for business gaver eller corporate gaver.

Vi tilbyder en bred vifte af former og farver til din brugerdefinerede USB-drev. Sort, rød eller blå, vælge den farve der passer dig bedst! Vi tilbyder også forskellige finish: træ til at perfektionere dine økologiske stil, en mini USB, der vil glide over eller en model formet USB-nøgle eller kort til et originalt design. Vi kan også skræddersyet produktioner. Til dette, kan du anmode om et tilbud via kontaktformularen. Vores salgsafdeling vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Gem billeder på en brugerdefineret USB-nøgle til dit billede

Alle foreslåede brugerdefinerede USB-drev på denne side er lavet af smukke materialer, træ, metal, plast eller aluminium, og har en kapacitet på 8 GB. Vores fremgangsmåde til personalisering af lasergravering giver den højeste nøjagtighed af linjen ved at fjerne et tyndt lag af materiale og tilbyder en reproduktion høj kvalitet af din tilpasning og høj modstandsdygtighed over for vejr. Vi tilbyder også modeller sublimering (mærkning tæt på skærmen udskrivning eller doming), hvor det er muligt at opnå en proces farveprint billeder eller logoer.

Når tilpassede, personlig reklame USB-nøgle bliver unikke og originale form for USB-nøgle kreditkort eller USB pen. Sælges enkeltvis eller i batch, denne gave idé er ideel til både enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker en high-tech support kvalitet eller USB billigt. USB Flash Drives er kontor tilbehør, der vil gøre godbidder kontor for at fremme en ny tjeneste eller din nye hjemmeside for eksempel.

Salgsfremmende USB-nøgle giver dig mulighed for at annoncere dit brand samtidig give en nyttig objekt pub hver dag for dine kunder eller medarbejdere. Nyd kvalitet USB-stick med en stor lagerplads og hukommelse til at registrere alle dine filer og få en hastighed læsning og skrivning vigtigt, når du bruger din computer.

Få en flot firmagave med en original USB

Gem dine digitale data, dokumenter eller fotos på en USB-nøgle personlig med stil eller gøre for at tilbyde nørd i dit hjerte at imponere. Med en præcis lasergravering, vil du blive imponeret ved at gøre synlig på disse brugerdefinerede salgsfremmende produkter, økologiske eller design. En perfekt julegave, en praktisk gave til Valentinsdag eller en gave for at gemme dine smukkeste bryllupsbilleder? Du vælger ... Fast visitkort, kan tilpasses USB-nøgle bruges til at transmittere dine kontaktoplysninger og præsentationer til dine kunder. Færdig katalog, som er dyrt at printe og skib, vælge denne moderne salgsfremmende element, der vil give dig mulighed for at kommunikere med dine kunder, leverandører og medarbejdere til hurtig, praktisk og moderne. Din virksomheds logo og modtagerens navn vil blive indgraveret i enheden på en USB-nøgle logo eller foto.

Gør valget af en meddelelse om emnet med dine kunder ved at vælge reklamegenstande, der vil være perfekt til virksomhedernes gaver. Vi tilbyder meget hurtigt i fremstilling eller Chrono Express (inden for 24 timer). Uanset mængde, vi er meget reaktive, der bedst opfylder dine behov og tilpasse som du ønsker dine foræring. Prøv også andre elementer, der kunne interessere dine leverandører og kunder: Photo nøglering, salgsfremmende pen, shopping taske krus ... Vi tilbyder også tilbehør til at ledsage din USB-drev, såsom skruer nøglering eller tårne hals.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave High-Tech" kan interessere dig:

Tilpasset USB til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.