Gaveæske Baby Født Brugerdefineret Broderet med hendes navn


Oplev personlig baby-kasser og broderet med initialer, et navn eller endda en meddelelse. En original gave til en baby.
Sorter efter: pris - popularitet

Når du skal lave en gave af fødsel, er det stadig en gåde. Det er faktisk ikke let at finde, hvad der er nyttigt for baby og der vil glæde forældre. Gaveæsken er blevet meget trendy og kan tilbyde flere nyttige nuværende.

Vores kasser indeholder fødslen af ​​en sovepose, et tæppe og et udstoppet dyr. En lyserød model til piger og en anden blå for drenge (eller omvendt!) Vil forføre alle, der ikke fantasi, når det kommer til at tilbyde en fødsel gave.

For en personlig og original barn kasse, foreslår vi at brodere navnet på den nyfødte. En broderet gave er altid værdsat. Dine venner vil se, at dette ikke er en simpel stede, købte i den første butik fundet. Du tog tid til at gøre tilpasse. Dette er en opmærksomhed, der altid påvirker nye forældre.

Sats på en original fødsel gave ved at tilbyde en personlig baby kasser

Koncerten i vores personlig Baby kit er egnet til den nyfødte indtil dets 6 måneder. Praktisk og sikker baby sove varmt uden risiko for opdagelse ind i natten. En nyfødt altid behov for at føle indhyllet i sikkerhed som da han var i livmoderen af ​​sin mor. Dette vil være tilfældet med disse produkter. Den sovepose er også meget praktisk for en tur i barnevognen. Det vil altid være godt pakket for sin lur. Tæppet og plys, i mellemtiden, vil ledsage hende hugs gange og vil være der til at berolige ham, når han græder.

Du kan tilbyde disse tilbehør broderet med nogen, der er tæt på dig. Et medlem af din familie, eller en ven, men også en kollega eller nabo efter en lykkelig begivenhed. Du skal bare vide barnets navn for at gøre det broderet på sovepose og tæppe.

Perfekt til en gave af originale fødsel praksis for børn, men også for forældre, vil personlige bokse giver fornøjelse at tilbringe hyggelige aftener og øjeblikke af ømhed!

Andre gaver kategorien "Baby Personlig Tøj" kan interessere dig:

Personlige baby box til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.