Set og kniv indgraveret med en tekstboks


Giv en kasse kniv graveret og personlig med en smuk besked. Gave kasser venter på at behage og overraskelse.
Sorter efter: pris - popularitet

For fans knive eller køkken fans her knive kasser til at tilpasse. For kød elskere, tilbyder vi originale kødknive præsenteret i en pakke, der består af en kød kniv og gaffel med to hakker og en sort opbevaringspose genlukkelig neopren. Som for dem, der elsker knive, opdager en kasse med 6 knive indgraveret rustfrit stål Xdmodo brand.

Uanset om initialer, dit navn, en besked eller en dato, personliggøre dette køkkengrej vil være en stor gave idé til en mand eller en kvinde. Vælg mellem vores forskellige skriftligt skrifttyper og nyde levende gengivelse af din skabelse. For dig eller at tilbyde, vil gravering tilføje noget mere til disse kvalitets knive.

Giv en kasse kniv tilpasset til Fars dag!

Mors dag er en mulighed for at give din mor denne personlige gaveæske, vil hun ikke stolt af at bruge i at gøre sine lækkerier? Et sæt på seks knive i rustfrit stål, der vil blive ætset på samme måde, med den tekst, du ønsker at behage din mor!

Den særlige kød kasse kniv kan tilbydes til Fars dag med din far forbereder sommer grill i bedste måder! Den kniv og gaffel kan tilpasses på forskellige måder og i den skrifttype tegn, du vælger. Slip din fantasi og have det sjovt og score en sjov eller kærlig tekst til en festlig gave af succesfulde fædre!

Newlyweds i din kreds? Vær overbevist om, at de ikke vil have denne gave på deres bryllupsdag liste! Gave indgraveret, unikke og personlige, det sæt af 6 stål knive indgraveret glæde elskere af madlavning! Husk, at ifølge traditionen, når der tilbydes en eller flere knive, må man modtage et værelse til gengæld!

Andre gaver "custom kniv" kategori kan interessere dig:

Tilpasset Knife Box til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.