Indgraveret kniv lande personlig med tekst


Hver region med sine vaner og skikke. Det er det samme for disse knive. Tilbyd en personlig graveret og lande kniv med et budskab.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 118,66
- 1 stemmer
3 kommentarer
Kr 111,20
- 18 stemmer
6 kommentarer
Kr 170,90
- 20 stemmer
4 kommentarer
Kr 163,44
- 16 stemmer
4 kommentarer
Kr 111,20
- 61 stemmer
6 kommentarer

Vælg en brugerdefineret kniv lande. Uanset område af dit valg (Bretagne, Provence, Bourgogne, Korsika), vil du finde det til en rimelig pris. Disse indgraveret knive fortæller historien om deres region, den franske kulturarv. Hver region i Frankrig til et træk, med disse knive, vil du opdage den særlige ekspertise på hver af dem.

Kunsten at kniven er inviteret i dit hjem til glæde for din far eller din mand. Udvalgte modeller af folde knive eller lommeknive til at tilbyde en original personlig gave i anledning af Fars dag eller jul.

Tilpas en indgraveret kniv til at gøre det unikt

For dig eller at tilbyde, tilføje en meddelelse, en dato, et navn på bagsiden af ​​den skarpe klinge af hver af disse køkkenknive. Den gravering vil tilføje noget ekstra til din gave noget unikt. Vores team omhyggeligt reproducere tilpasning du har skabt gennem en teknik til mekanisk gravering.

Vi tilbyder et bredt udvalg af skrifttyper, så du er sikker på at finde en der passer dig bedst. Beundre direkte gengive din tilpasning på lommen kniv og være sikker på at have det sjovt med dette indgraveret gave!

Tilbyd en personlig lande kniv til din far

At tilbyde som en gave til Valentinsdag eller som en julegave, er du sikker på at behage. Så gå videre og tilbyder en personlig kniv! Uanset om du vælger en lille kniv, en foldekniv eller en lommekniv, alle vores regionale knive tilfredsstille din trang og giver dig mulighed for at fremhæve det område, der er kær dit hjerte.

Kan bruges til enhver form for brug, vil din brændte kniv tjener både til at skære ost, der ledsager din far under sine jagt ture. Med deres ærme oliven træ, med sommelier proptrækker carbon eller rustfri stål afhængig af model, nyde kvaliteten af ​​disse multifunktions knive og tager den traditionelle side af dit land knive.

Din kniv vil blive leveret i sin lille kasse, og du kan også vælge et tillæg bælte hylster til en virkelig personlig gave at fuldføre manden i dit liv. Vores knive er skarpe, men allerede kan det være nødvendigt at skærpe dem før første brug. Gør dit brugerdefinerede kniv er helt lavet i vores franske workshops, dette garanterer dig en kvalitet gravering og lydhørhed i behandlingen af ​​din ordre.

Andre gaver "custom kniv" kategori kan interessere dig:

Custom kniv lande til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.