Slips trykt med en billig billede eller logo


Fall for et slips med dit foto og budskab. En original gave ide til kontoret.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 96,27
- 88 stemmer
32 kommentarer

Slipset er et vigtigt tilbehør i varetægt en mand til at klæde smart og elegant look. For et bryllup eller dåb, for en aftale eller en vigtig business middag eller bare for at arbejde hver dag, er dette tilbehør inviteret på talrige lejligheder. Fashion tilbehør brands konkurrerer opfindsomme produkter til at skabe farverige, illustreret eller udpeget til at give stil til dit outfit. Mere originalt og over dit billede, det slips bliver tendens.

Vores tøj er nøje udvalgt for deres kvalitet finish, tilbyder vi hvide modeller til at gifte sig alle dine skjorter og vis dine personalisering. Du vil være i stand til at tilpasse efter dine ønsker ansigtet ved at tilføje et foto, illustration, en meddelelse, som du kan dekorere kunstneriske filtre, som vores online konfigurator. For Fars dag, så spørg dine børn til at gøre en smuk design med en note til deres far. Scan den og uploade den til vores guide til at oprette en personlig gave, der vil være stolt af at bære under alle omstændigheder.

Opret en brugerdefineret slips til Fars dag eller for en corporate gave og behage mændene i dit liv!

Hvis du er en iværksætter, mener om dette tilbehør til at markere begivenheder såsom årsdagen for din virksomhed, og skabe sammenhængen i dine medarbejdere. Af bånd med dit logo vil også være en del af uniform en butik. Og foreninger, interesseorganisationer, universiteter kan også anbringe deres image, deres slogan til at skabe en smuk enhed.

Opret din gave til dit billede, vil vi gøre resten. Vi gengive din komposition med farve sublimering teknik med garanteret ydelse over tid trods vask.

Den slips er den perfekte gave til en elegant mand til at tilbyde en fødselsdag, jul, Fars dag eller bedstefædre eller til pensionering. Slip din fantasi, bland ubegrænset tekst og billede, tilbyder vi dig omkostningerne ved tilpasning og skabe de smukkeste tilbehør til manden i dit liv.

Andre gaver kategorien "Personlig Tøj" kan interessere dig:

Slips til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.