Coasters og Under Glass Brugerdefineret med billig billede


Bring originalitet til dine aperitif med vores under brugerdefinerede glas med en tekst eller et billede. Lidt ekstra til at gøre kun dine aftener.
Sorter efter: pris - popularitet

Bring en original touch til dine fester, middage, imponere dine gæster på cocktail time, eller markere en særlig begivenhed med disse brugerdefinerede briller nedenfor og beskytte dit bord på samme tid de opgaver og grimme glorier. At tilbyde som en gave til en fødsel eller dåb.

Vi valgte runde coastere, firkantet eller hjerteformet, bi-materiale til deres kvalitet og ægthed af træet: et træ ansigt, der vil være vært for din tilpassede produkt, et ansigt dækket med en slip kork lag . Masser 4 kommer med et træ lagermedie.

Følgende brugerdefinerede glas til dine aftener og aperitiffer

Muligheder bugne at skabe flotte bordskånere. For en klassisk udgave, som vil finde sted i dit køkken, tilføje din bedste foto erindringer, portræt, billede eller budskab. For en virksomhed versionen, ideel til restaurering handler, tænker over dit logo, din slogan. For en tematisk udgave sjovt at koordinere din indretning eller temaet for dit bryllup (af dem hjerteformede for smukkeste effekt). For at markere en festlig begivenhed, en sammenkomst skabe temaet for din fest med, for eksempel, et badge, et flag ... Så mange små minder, dine gæster vil nyde og beholde efter festen i årevis.

Når din færdig tilpasse, lad din kreativitet og fra de kunstneriske filtre til rådighed i vores konfigurator for endnu mere originalitet. Vi producerer en mere forfinet din komposition gennem vores farve imprægnering teknik anliggende for en perfekt pasform i tiden. Denne gave vil behage din familie og venner, mand eller kvinde.

Tilbyd originale Coasters at personliggøre med et foto

Vidste du, at træet var symbolet på femårsdagen? Her er udtænkt af foto gave til denne lejlighed, med, hvorfor ikke, et portræt af par eller et bryllup foto. Deltag i forretning med fornøjelse og tilbyder skræddersyede linser nedenfor for at gøre det selv for et rack eller hængende jul at lysne et bord og overraske dine venner.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the Madlavning" kan interessere dig:

Brugerdefinerede Coasters til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.