Doudou Brugerdefineret Broderet med en baby dreng eller pige navn


Tilbyd en personlig tæppe broderet med barnets navn eller barnet. En overraskende gave og fuld af følelser.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter

Leder du efter en fødselsdagsgave? Tilbyd en sød og farverig tæppe! Det er en tidløs gave, som også kan være meget original, hvis du sørge for at gøre det unikt med broderet navn. Den egen bedste ven er par excellence den ideelle følgesvend for alle babyer i hvem han vækker sanserne af berøring eller hørelse. Det vil også trøste de store problemer, lette at falde i søvn eller calînera i tilfælde af separation. Han vil ledsage alligevel nyfødte lange og ofte holde så barndomserindring.

Disse små stykker stof, pastelfarver eller flimrende satin og fleece materiale, har høj kvalitet finish og er meget bløde. Deres smykker lavet af små dyr frimousses overfyldte ømhed. Du vil være i stand til at vælge din favorit dyr fra konventionel (hund, kat, kanin, bjørn), men også eksotiske (elefant, pingvin, pony, ugle eller mariehøne). Hver bærer en sjov lille kaldenavn, som også vil friste dig i dit valg. Og trekant, firkant, med små knuder, faner eller klokker, også gøre deres særegenhed.

For en original fødsel gave, tilbyder et tæppe broderet med barnets navn

Når det er valgt, kan du stadig gøre mere original din gave ved at tilpasse det med broderet navn på din baby. Vi tilbyder en bred vifte af farver til en søn af broderier i harmoni med strukturen af ​​plys eller blot for at variere den fornøjelse. Du er velkommen til at ændre skrifttypen via vores online guiden og se resultaterne live på din skærm.

Du kan kun tilbyde plys eller nyde din egen bedste boks eller pakke, herunder en kane klokker undersøgt for en god barn greb og en rem tilpasset sin lille håndled. Uanset hvad du vælger din gave vil blive leveret i en flot gaveæske.

Den disney ejer bedste ven tilbyder ikke kun en fødsel, nyde sin første jul eller hendes første fødselsdag at gøre ham en gave fuld af ømhed i ham, der vil forny glæden ved opdage andre materialer, andre farver d andre former. Med sit navn broderet på det, vil det være sikker på at aldrig miste! Du kan også tilføje et telefonnummer, så vi kan kontakte dig i tilfælde af tæppe eller blot malplacerede datoen for barnets fødsel. Ved indrejse i børnehave eller vuggestue, vil hans tante og hans elskerinde være glad for at være i stand til at identificere styrmanden af ​​dit barn.

Det vil holde denne unikke stede i mange år og for at undgå større kriser gråd for tab, husk at købe ham en anden identisk tage fordel af gratis forsendelse fra € 25 køb. Her er en dejlig gave til baby.

Du er på udkig efter en original fødsel gave? Tænk på din egen bedste ven, den foretrukne lille følgesvend for dit barn. Vælg fra vores store udvalg af blødt legetøj vi tilbyder både kaniner, bjørne, køer, mariehøns eller pingviner, ponyer og andre originale dyr, som begge runde, firkantede eller trekantet vores blødt legetøj er flade og forskellige farver. Tænk broderet navnet på din baby og fødselsdato med farven og skrifttypen for dit valg, og hvorfor ikke dit telefonnummer i tilfælde tæppet ville gå tabt. Der er også en gave bestående af et tæppe, en rangle og en rem tilpasset håndleddet af dit barn, alle tilbydes i en gaveæske.

En fødselsdagsgave, eller en fødselsdag gave til dit barn føler sig tryg med sin dejlig blød, der vil følge ham rundt så meget i sengen end i skolen eller børnehaven, og som vil trøste ham under hans større problemer. Du kan også matche baby tæppe med sin pyjamas, så han fik et kig usædvanligt eller endda binde sin sut i hans tæppe.

Det er en original idé at behage din baby dreng eller pige efter din smag.

Andre gaver kategorien "Baby Personlig Tøj" kan interessere dig:

Doudou Brugerdefineret til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.