Sugar Plum Chokolade skik indgraveret med tekst og billig billede


Oplev vores personlige favoriserer indgraveret med dit budskab og et foto. Perfekt til dåb, nadver eller ægteskab, tilbyde unikke og originale slik med mandler eller chokolade.

Sugar Plum Brugerdefineret : Populære

Kr 96,27
- 8 stemmer
2 kommentarer
Kr 96,27
- 27 stemmer
2 kommentarer
Kr 96,27
- 25 stemmer
3 kommentarer
Kr 96,27
- 12 stemmer
1 kommentar

Fall for personlig sugetablet, en traditionel delikatesse og meget udbredt i familiefester som et bryllup, en fødselsdag eller dåb. Med vores ekspertise i lasergravering siden 2007, tilbyder vi en gengivelse kvalitet og meget specifik om dine chokolade dragees eller mandler.

Blandt mange farver, gøre valget af dem, der interesserer dig, fra blå til pink gennem gul og orange til at matche temaet for din begivenhed og dekoration. Så forestille din unikke skabelse ved at tilføje dine fotos eller symbol og derefter på bagsiden tilføje din tekst: et fornavn, initialer, dato, ... noget går for at gøre din begivenhed endnu mere unikt.

Tilbyd en uforglemmelig hukommelse til dine gæster med vores overtrukne tabletter indgraveret med omhu. De vil ikke glemme dåb din søn eller dit ægteskab med denne originale gave indgraveret.

De bedste dragéer Marseille, udvalgt for deres raffinement og god smag er personlig med gravering før slutter op på bordet af dit ægteskab eller i små kasser til at tage til dine venner og familie ved dåb din datter. Sikke en dejlig personlig gave! Bortset fra de begivenheder, der er nævnt ovenfor, mener om denne originale gave idé til at dekorere og oplive en aften med venner, en baby brusebad eller at fejre en fødselsdag eller en fødsel.

Gør valget til personlige favoriserer for begivenheder som et bryllup eller dåb og overraske dine gæster

Den konfekture model valgt af vores team, chokolade eller mandel er meget flad, og dens store overflade garanterer en smuk udskriftskvalitet med flotte detaljer. dog passe på ikke at tilføje element (billede eller tekst) for lille til at holde det læselige.

Vi tilbyder dele af 100g fra 9,90 €. Du kan derefter vælge den ønskede mængde i multipla af 100 g. For eksempel, for at bestille 500 g slik, du blot vælge et beløb svarende til 5. Leveres i en lille pose, kan din ordre sendes i attraktive gaveæsker, dekorative rør eller bolde til at kunne præsentere og tilbyde lettere.

Personlig sugetablet fortjener din opmærksomhed, fordi det vil give en unik souvenir til både dine venner og dig selv. Brug den på en original måde som bordkort til at placere dine gæster ved bordet! Din ordre vil blive leveret til dig meget hurtigt: inden 7 dage eller 24 timer i Classic med Chrono mulighed. Ideel til eventuelle udeladelser eller last minute tilføjelser (eller hvis din mand ikke modstå at spise en hel kasse!).

Fagfolk kan også blive fristet af denne usædvanlige objekt tilpasses! Ved en konvention af erhvervslivet eller for at fejre jul med dine medarbejdere, skabe specialfremstillede slik med dit logo og firmanavn. De vil blive imponeret af denne oprindelige idé og vil holde en souvenir af denne begivenhed.

Tænk på disse fødevarer butik på et tørt sted og væk fra lys og varme, så de ikke forringes. Supplies mere end 12 måneder efter forsendelsen, kan du holde flere måneder før de tilbyder dem eller at vente et par måneder, før de spiser, når du er blevet tilbudt.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the Madlavning" kan interessere dig:

Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.