Plaid tørklæde og broderet personlig med et navn eller billede


Dæk med et tørklæde eller en brugerdefineret plaid. Brodér et navn eller udskrives et foto på det for at gøre denne enestående gave.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter

Fødselsdage, jul eller enhver lejlighed til at tilbyde altid øjeblikke af samvær og glæde at dele med familie eller venner. Desværre kan disse perioder snart være spildt for den person i desperat behov for gaveideer, som for den, der modtager en gave, der mishager ham eller den anser ubrugelig! Nu, ingen grund til at løbe over pigen og flyve alle butikkerne for at finde den perfekte gave: kan du naturligvis styre personlig gave, du har brug for, til lave priser!

Hvad tilbyder vi? Bare dette vil gøre det trick. Giv dem, der er kær dig et tørklæde eller en brugerdefineret plaid, dekoreret til din smag! Uanset om du har brug for en idé til dine børn, dine forældre eller venner, vil broderet tøjet være bare perfekt til dig. Plaid broderet, værdsat af alle for sin mildhed og funktionalitet, giver mulighed for at inddrage meddelelsen eller det navn, du vil, men også at vælge skriften skrifttype og farve af broderiet.

Vælg en brugerdefineret broderet plaid tørklæde eller at tilbyde en original julegave til dine kære

For en mere personlig post, skal du vælge Brugerdefineret tørklæde ecru, så du kan udskrive både en besked og et billede af dit valg for den person, du elsker.

Hvorfor vælge en broderet gave? Simpelthen fordi det er for dig den bedste måde at skille sig ud blandt de mange ideer, som man tilbyder til dato. Ved at tilbyde personlig beklædning, vil personen ved du ikke bare tage den første bog i boghandlen, hvor du faldt, eller den første video game set på skærmen: du tilbyder ham en gave med hans navn eller en særlig skriftlig meddelelse for ham. Så tøv ikke et sekund og bestil nu et tørklæde eller en brugerdefineret plaid, som ikke kun vil gøre forskellen, men vil også nyde på enhver lejlighed.

Andre gaver kategorien "Personlig Tøj" kan interessere dig:

Tilpasset Plaid Tørklæde til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.