Tilpasset Case Universal Tablet med dit foto


Tilbyd en sag for din tablet 7, 8, 9 eller 10 tommer personlig med dit foto. Vores tilfælde passer dine hylder med justerbare skruer.
Sorter efter: pris - popularitet
Kr 245,54
- 88 stemmer
24 kommentarer

Du er den stolte ejer af en touchpad eller grafik? Så er det tid til at tilbyde en brugerdefineret tilfældet for tablet! Vi tilbyder dig flere modeller kaldes "universelle", det vil sige, at de passer til alle modeller, afhængigt af skærmstørrelsen (7, 8 eller 10 inches).

Hvis du ikke har fundet din lykke blandt vores tilfælde for iPad, iPad Mini, Galaxy Tab eller Galaxy Note 8, er du på det rigtige sted. Takket være en universel tilfælde, kan du oprette din personlig gave uden risiko for forkert model. Du skal bare vide skærmstørrelsen (i inches) og derefter foretage dit valg af brugerdefinerede tilfældet for tablet.

Med en hurtig online værktøj til oprettelse og nem at bruge, kan du have det sjovt at skabe en unik og tilpasset til dit billede. Tilføj en eller flere personlige foto på forsiden af ​​denne personlige beskyttelse. Komplet med et navn, en sjov besked eller en dato og nyde resultaterne. Det vil gøre mere for at vente et par dage til at modtage din high-tech gave (og timer, hvis du vælger levering Chrono!).

Beskyt din tablet med en universal brugerdefineret tilfældet i 7, 8 eller 10 tommer

Meget praktisk med deres kroge arrangeret elastik i de 4 hjørner, disse produkter passer perfekt til din tablet uanset model og mærke. Dette kvalitetsprodukt med sin imiteret læder finish og betræk sikrer en meget god stabilitet over tid og effektiv beskyttelse af din nye high-tech juvel.

Tilbyd denne personlig gave til et barn eller en voksen, en mand eller en kvinde og give dem mulighed for effektivt at beskytte deres nye iPad eller Galaxy Tab. Om at lykønske din teenager en akademisk succes, for at behage din elskede (e) til Valentinsdag eller bare takke en ven, der har gjort dig en tjeneste, her har du den perfekte idé at finde bare gave, der er sikker på at blive enige!

Og hvis du planlægger at ændre tablet snart, så fortvivl ikke, vil din sag passer perfekt med den nye med dens universelle montering system!

Andre gaver kategorien "Personlig Gave High-Tech" kan interessere dig:

Tilpasset Universal Tablet Case til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.