Case Mate Huawei Honor, P8 P9 personlig med dit foto


Tilpas din shell med foto til din Huawei telefon. Print fotos i høj kvalitet til en unik og originalt skrog.
Sorter efter: pris - popularitet

Du ejer en Huawei smartphone og du ønsker det skal være godt beskyttet, fordi du virkelig ønsker det så meget! Du er velkommen til at vælge din beskyttende skal fra vores sortiment af tilpassede skaller.

Mange modeller er tilgængelige for telefoner og smartphones Huawei P8, P8 lite, mate 8, 6 Honor, Honor 6 Plus, ...

Tilpas din shell med din måde og dine ønsker. For at gøre din bærbare computer en ægte high-tech tilbehør værdig til navnet og unikke, kan du tilpasse det til din smag med fotos, billeder, logoer eller tekst efter eget valg. Vores online guide vil guide dig, når du foretager dit Huawei shell. Som du forestille dig den bedste smartphone er udstyret med den ideelle beskyttelse til dit billede! En smuk foto med en sjov lille besked og voila, kan du også tilføje effekter til billedet at gøre det unikt! nemt og hurtigt at oprette et billede objekt til din telefon via vores online værktøj.

En shell Huawei at tilbyde til enhver lejlighed

Vores produkter er stiv plast, ekstra stærk, som beskytter din telefon i de bedste betingelser. Vi ved alle, at vores telefoner er udsat for alle mulige gener såsom fald, ridser, som er virkelig ubehageligt. Så det er derfor, vi tilbyder beskyttende overtræk, specielt konstrueret til Huawei mærke. Alle centrale funktioner i din mobiltelefon vil være tilgængelige med disse sager, der passer perfekt til kurverne på din smartphone. Også, beskytte fotos sensor enheder, så du kan optimere kvaliteten af ​​dine fotos.

Du er nødt til at udstyre din søn sidste Huawei P8 til hans fødselsdag, og du frygter det afgrunden. Gå fremad, give det et shell Huawei med foto af hans foretrukne fodboldspiller, for eksempel, der vil beskytte din smartphone fra hverdagens farer, opmærksomhed, der vil påvirke dit barn!

Det er Fars dag, og din far ikke rigtig tage sig af hendes telefon, så for at undgå nogle skader, gør det sjovt med en Huawei Honor billede shell 6 tilpasset med en af ​​hans foretrukne fotos sammen med en dejlig "Happy Birthday Dad"! Han vil glæde gestus og i det mindste vil du blive beroliget til sin nyeste telefon! Her er en personlig gave idé, der vil have det sjovt, mens nyttig, alle for en meget lille budget.

Andre gaver kategorien "Telefon & Tablet Case Brugerdefineret" kan interessere dig:

Huawei shell til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.