Hull og luft personlig iPad tilfældet med din foto


Disse brugerdefinerede luft ipad tilfælde med et billede er en unik gave. Tilbyd en sag eller dække i en tilpasselig fan af æble.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 238,07
- 18 stemmer
6 kommentarer
Kr 238,07
- 36 stemmer
3 kommentarer
Kr 238,07
- 18 stemmer
1 kommentar
Kr 238,07
- 43 stemmer
8 kommentarer
Kr 223,15
Kr 189,67
- 31 stemmer
6 kommentarer
Kr 223,15
- 38 stemmer
2 kommentarer
Kr 223,15
- 23 stemmer
2 kommentarer
Kr 215,68
- 11 stemmer
1 kommentar

Du er den stolte ejer af en iPad Air? Du er det rigtige sted til at beskytte din tablet mod ridser og hverdagens stød og besidder den ultimative tilbehør til din iPad Air fra Apple. Det samtidig med at det et unikt udseende med en brugerdefineret iPad Air shell eller forsidebillede.

For sjov eller for at tilbyde, det er en god gave idé til Geeks omkring dig! Deres oprindelige iPad Air bliver med et shell med foto sidste ferie eller en dejlig familie portræt. Læg hertil også et budskab, og dette vil blive originale touch pad ud over at være praktisk.

Gør din shell iPad Air med dit foto

Vælg den model af dit valg fra et bredt udvalg: et stift roterende tilfælde 360, en shell flip som en smart cover, fås i forskellige farver, eller en beskyttende skal i sort eller hvid bord og forestille sig tilpasning, der vil gøre en original billede eller objekt en unik personlig gave.

Til jul, en fødselsdag eller til Mors dag, her er en rigtig god idé at præsentere, der vil påvirke din familie, fordi det vil være unik og deres image. Din søn er en stor fan af et fodboldhold? Tilpas din shell med logoet af holdet vil være en stor gave idé til hendes fødselsdag. Som for din mor eller bedstemor, vil hun være glad for at have beskyttelse for sin iPad Air med den smukkeste billede af alle hans børn og børnebørn! Din krop vil stadig give dig mulighed for at installere opladeren eller dine hovedtelefoner til en mere komfortabel pasform.

Og for unge forældre eller nygifte, en tilpasses med foto af deres nyfødte baby eller et bryllup foto (eller begge dele!) Kan kun behage dem og være en hukommelse objekt for at beskytte deres Apple iPad Air. Opret en fotomontage pele mele måde at tilpasse forsiden af ​​denne iPad cover Air. Ingen grund til at tegne et billede eller en tilføjelse, vil dine yndlingsbilleder være tilgængelig og synlig hver dag på det indre skrog tablet, takket være dens originale Smart Cover stil og tilpasning.

Tilbyd en shell eller en unik og originalt Air iPad sag, der vil altid sjovt

Ikke mere traditionelle gaver fotos og kedeligt, overraske dine kære med en original og nyttig idé ved at tilbyde en skræddersyet beskyttende tilfælde for sin iPad Air! Den seneste Apple tablet vil blive effektivt beskyttet i den bageste med en brugerdefineret iPad Air skrog ekstra stærk plast. Og for dem, der foretrækker at fuldt ud at beskytte deres tablet indeholder iPad Cases Air kunstlæder, der vil tilbyde den bedste beskyttelse skærmen. Din skærm rectina Touch tilbyder dig den bedste kvalitet til rådighed, som du kan tilbyde den bedste beskyttelse!

Og for en vellykket gave, vælger også tilfældet eller iPhone cover til at matche din brugerdefinerede dække og beskytte din telefon og tablet effektivt! Vi tilbyder en bred vifte af foto objekter for at beskytte dine high-tech udstyr, men også til at dekorere dit hjem (foto plakat eller billede foto).

Modellerne vi tilbyder, er ikke kompatible med tilføjelse af et Apple-tastatur. Dog vil det være meget let at fjerne din iPad Airs custom beskyttende skal, når du ønsker at bruge et tastatur.

Andre gaver kategorien "Telefon & Tablet Case Brugerdefineret" kan interessere dig:

Tilpasset iPad Case Air til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.