Hull og luft iPad 2 tilfælde personlig med dit foto


Tilpas din ipad luften 2 med et fotografi. Giv en unik gave og originale tilpasses direkte online på butikken.
Sorter efter: pris - popularitet

Oplev vores udvalg af sager og brugerdefinerede tilfælde for iPad Air 2! Har specialiseret sig i skabelsen af ​​foto objekter til at måle, Gravissimo tilbyder sin ekspertise til oprettelse af et shell til iPad Air 2.

Med nem oprettelsen værktøj at bruge, kan du forestille dig i et par minutter den nye skal eller tilfældet for din nye iPad Air 2. Indsæt en familie foto, et billede af dine børn eller din virksomheds logo og tilføje tekst efter eget valg. Et navn, en dato eller endda en kærlighedserklæring, vil den eneste grænse for din skabelse være din fantasi. Personalisering er gratis og du vil betale den samme pris, som du tilføje en enkelt foto eller flere!

Når afsluttet din tilpasning, vil det bare bestille og vente et par dage til at modtage din smukke personlig gave! Levering er gratis inden for 7 dage, og vi tilbyder meget hurtige levering metoder, i en nødsituation!

Opret en brugerdefineret sag til din iPad Air 2

Du forlader (næsten) aldrig din Apple tablet, og vi forstår dig! IPad er blevet en væsentlig objekt og meget praktisk i hverdagen. Det bliver meget vigtigt at forkæle og gøre alt for det kræver at være i stand til at beskytte effektivt og samtidig gøre det behageligt at bruge. Det er derfor, vi har valgt kvalitetsprodukter, med forskellige finish.

Oplev ekstra stærke plast skaller, der vil blive sat fast til bagsiden af ​​din iPad Air 2. Dit billede vil blive udskrevet i høj kvalitet på en tynd plade af resistent aluminium. Mærket vil tilbyde utrolig farvegengivelse for sublimeret fotos og en unik personlig gave!

Hvis du vil have en "samlet" beskyttelse af tabletten, se på den side af vores sager ved tekstil og læder-lignende. Forsiden af ​​omslaget vil blive udskrevet sammen med skabelse. Denne kvalitet tilfælde giver dig også mulighed for at placere din iPad lodret for at se en film eller fotos sikkert.

Tilbyd en original personlig gave med et billede ærme til iPad Air 2

Uanset om fødselsdag eller til din mor på Mors Dag, vil hun altid være glade for at modtage en ny shell for at beskytte din iPad. Selv bliver ude af syne, vil hun have med sine børn og børnebørn i løbet af dagen.

Tilpasset dækning vil også appellere til yngre, ligesom din lillebror, der fejrer 20 år eller teenager, der netop er trådt gymnasiet. En dejlig foto gave for at fejre jul eller tilbage til skolen!

Og hvis dine bedstefar for nylig har fået en helt ny iPad Air, hurtigt vælge denne gave idé at fejre sine 70 år eller de næste fest bedstefædre! Du forstod en dejlig shell til iPad Air 2 vil behage hele din familie.

Andre gaver kategorien "Telefon & Tablet Case Brugerdefineret" kan interessere dig:

Tilpasset iPad Case Air 2 til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.