Hull og personlig iPad Mini tilfældet med dit foto


Personlig mini iPad sag er en perfekt gave til æble elskere. Giv et dæksel eller en tilpasselig med foto af dem, du elsker.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 193,29
- 31 stemmer
4 kommentarer
Kr 193,29
- 30 stemmer
3 kommentarer
Kr 155,98
- 48 stemmer
8 kommentarer
Kr 155,98
- 34 stemmer
1 kommentar

Indtast din meddelelse, vælg din favorit foto og tilpasse din brugerdefinerede mini iPad sag og din beskyttende taske til din iPad mini til at give et unikt og originalt udseende, din. Her er en gave ide til kvinde, vil hun blive glad for at beundre hver dag et foto af hans børn!

Ønsker du at nyde dine yndlingsbilleder oftere? Intet simplere! Du skal blot vælge dit bedste billede og tilpasse din shell eller tablet til sag i henhold til dine ønsker. For pro, give din virksomhed, brugerdefinerede tilbehør ved at tilføje dit logo, en måde at fremme din virksomhed billigt hver gang du trækker ud af din iPad Mini nethinden og dermed gøre indtryk.

Gør din personlige iPad mini skal med dit foto

Vores skrog er lavet af ekstra stærk plast med sorte kanter, hvide eller pink og effektivt at beskytte din tablet fra daglige skader, stød og ridser. Perfekt tilpasset til specifikationerne for iPad mini, er denne beskyttelse indført hurtigt, slots svarer til placeringen af ​​stik og hovedtelefonstik og kamera uden nogen hindring.

Tilbyder en unik og originalt iPad mini shell, der vil altid sjovt

Deluxe-serien er udstyret med en aluminium bagpanel, tilpasning dette aftagelig plade gør det muligt at ændre regelmæssigt uden at ændre skroget. Vores beskyttende tilfælde er kunstlæder, i en række farver fra blå til rød. De hak i ekstra solid platisque perfekt vedligeholde din nethinde iPad mini på plads for at minimere risikoen for at falde på farten.

En gave idé meget elegant og ikke dyrt for ejere af iPad mini, både brugbare og originale. En brugerdefineret iPad mini shell er et must-have tilbehør eller tilbyde nørd i dit liv!

Andre gaver kategorien "Telefon & Tablet Case Brugerdefineret" kan interessere dig:

Tilpasset iPad Mini Case til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.