Dække og shell iPad Case Brugerdefineret trykt med Pro Photo


Disse pro brugerdefinerede iPad sager med foto er en unik gave. Giv et shell fan af æble.
Sorter efter: pris - popularitet

Du er den stolte modtager af en pro iPad, og du ikke ønsker at ødelægge det? Så tilpasse og beskytte din tablet gennem vores fotos skrog er specielt designet til den nye iPad Pro fra Apple. Vi tilbyder også en Pro iPad brugerdefineret tilfældet med ventil, perfekt også for at beskytte skærmen på din Apple touch pad.

Oplev en personlig Pro iPad shell, stiv plast og ekstra stærk, hvilket vil bidrage til at undgå alle de små stød og ridser på din tablet, fordi du holder en masse til din iPad og vi forstår dig! Før du foretager din brugerdefinerede billede shell eller iPad cover, vælge den model og farve du ønsker!

Afhængigt af den person, du kommer til at tilbyde denne digitale objekt og lejlighed, vælge det foto, billede eller tekst efter eget valg. Vores online guide vil hjælpe dig med at gøre din brugerdefinerede shell tablet. Når afsluttet din tilpasning, vil det bare bestille og vente et par dage til at modtage din smukke gave personlig med dine billeder! Levering er gratis inden for 7 dage, og vi tilbyder meget hurtige levering metoder, i en nødsituation!

En brugerdefineret iPad Pro shell at beskytte din arbejdsredskab

Det er fødselsdag din datter, og hun er en fan af den seneste amerikanske serie, der bare kom ud? Så tilbyde ham et shell iPad Pro med et billede af hans foretrukne skuespillere. Et foto gave, der vil ikke lade ufølsom! Til jul, bedes du tage glæde i at tilbyde denne beskyttende skal til din bror ved at tilpasse med de bedste billeder af sine børn. Personlige gaver giver dig mulighed for at oprette en brugerdefineret og unikt objekt, som vil påvirke din familie, så komme ud og begynde at oprette din brugerdefinerede iPad cover.

IPad Pro, fås i 12,9-tommer eller 9,7-tommer, er den nye Apple touchscreen tablet designet til professionelle. Med hans pen, erstatter de bedste bærbare computere ved at give en skærm kvalitet og flydende brug idiotsikker. Vores beskyttende tilfælde at tilpasse vil derfor være en god idé til corporate gave. Udstyre din virksomhed med denne salgsfremmende element, der er skik iPad tilfældet med din virksomheds logo og kombinere forretning med fornøjelse!

Disse beskyttende etui til din enhed og hovedtelefoner. Hak svarer til alle dine forbindelser! En gave idé meget elegant og ikke dyrt for ejere af iPad Pro 12,9 tommer eller 9,7-tommer, både nyttigt og original. En brugerdefineret iPad etui er et must-have tilbehør eller tilbud til indehavere af denne tablet model. Vi tilbyder også en tilpasselig shell eller iPad dækning for alle Apple tabletter marked: iPad Mini, iPad 2, iPad 3, iPad 4 og selvfølgelig iPad Air og iPad Air 2! Og for at matche din tablet til din Apple smartphone også vælge en brugerdefineret iPhone cover (alle modeller er tilgængelige).

Vi tilbyder tre former for levering til din brugerdefinerede dækning: den første klassiker, hvor du vil blive leveret i 7 hverdage, den anden express inden tre arbejdsdage og for den utålmodige Chrono ordre leveret til dig den næste dag, hvis du bruger din ordre før middag. Må ikke forsinke og gøre dine gave order fotos! Oplev vores mange gaveideer, hvis foto lærred, personlig musemåtte, magi krus foto eller brugerdefinerede pude til en unik indretning.

Andre gaver kategorien "Telefon & Tablet Case Brugerdefineret" kan interessere dig:

Tilpasset Pro til iPad til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.