Hull og iPhone cover med brugerdefinerede trykt 5C billig billede


Tilpas din iphone 5c med vores tilpasses skind eller sager, tilføje dine fotos eller budskab til at have en hukommelse på dine kære.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 133,59
- 31 stemmer
9 kommentarer
Kr 148,52
- 60 stemmer
20 kommentarer
Kr 148,52
- 27 stemmer
3 kommentarer
Kr 148,52
- 43 stemmer
7 kommentarer
Kr 126,13
- 69 stemmer
10 kommentarer
Kr 126,13
- 67 stemmer
10 kommentarer
Kr 126,13
- 49 stemmer
7 kommentarer
Kr 148,52
- 42 stemmer
7 kommentarer
Kr 126,13
- 36 stemmer
4 kommentarer
Kr 126,13
- 28 stemmer
3 kommentarer
Kr 148,52
- 22 stemmer
3 kommentarer
Kr 126,13
- 22 stemmer
1 kommentar

Må ikke vente med at beskytte din nye smartphone med et shell eller kamera sag. Her finder du et bredt udvalg af stilarter og farver, for dig at finde en, der passer dig og oprette din skræddersyede tilpasning!

Kør en søgning i dine fotoalbummer at finde det billede du sender dagligt på din iPhone 5C shell eller på din sag! Til minde om en bestemt begivenhed eller din sidste ferie, skal du vælge dit billede og derefter tilføje tekst gennem vores intuitive troldmand og nem at bruge.

For Mors Dag, en fødselsdag eller bare for sjov, her er en personlig gave, der vil være lige så nyttig og usædvanligt. Og takket være sin lave pris, vil det være let at skifte så ofte du vil. Nyd vores friske havne i billige (eller gratis forsendelse Classic) for at bestille et nyt produkt hver måned! Og at lave omkostninger betyder ikke, at kvaliteten ikke er i rendezvous, tværtimod! Vi garanterer, at gengivelse af udskriften vil være tro mod dit design og produkter, tekstil, ekstra solid silikone eller plast, vil være pålidelige og kvalitet i lang modstand.

En smuk shell at beskytte din iPhone 5

Med et bredt udvalg af skrifttyper til tekst og effekter og kunstneriske filtre til billeder, forestille den smukkeste skabelse at gøre din unikke design og beskyttende hylster. Når din model er valgt, og færdiggjort dit design, vil det bare vente! Vores produktion team arbejder på at forberede dit foto gave ved at reproducere trofast din kreativitet med teknisk gennemtrænger farverne i materialet, der kaldes sublimering. Således er udskriftskvaliteten garanteret at bringe ud nuancerne i dine billeder og en uforlignelig sted i tide.

Tilbyd en personlig iPhone 5C shell til en unik og original stil

Din shell iPhone 5C, silikone blød kant eller ekstra stærk plast, holde din telefon som ny ved at beskytte den mod stød og ridser. Perfekt egnet til iPhone 5C, vores tekstil tilfælde med en plastskal forlade dig adgang til funktioner, og taget alle stik og knapper. Din smartphone vil være enestående, kan du ikke forveksles med den af ​​en anden ...!

IPhone 5C er på nuværende tidspunkt den eneste Apple telefon, der er tilgængeligt på prangende og originale farver. Du siger, når det ville være en skam at skjule farven på din smartphone med en lomme eller en taske. Må ikke bekymre dig! Fås i pink, blå, grøn, gul, hvid eller sort, vores skrog og høj tilfælde kvalitet vil opfylde dine ønsker af farver og vil matche perfekt med den oprindelige farve på din telefon.

Andre gaver "skrog brugerdefinerede iphone" kategori, der kan interessere dig:

Tilpasset iPhone Case 5C til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.