Shell sag og SE Brugerdefineret iPhone med dit foto


Opret din iphone er personlig eller kamera taske, tilføje en meddelelse og en personlig foto. Lav pris og gratis forsendelse!
Sorter efter: pris - popularitet

Oplev vores store samling af tilpassede skaller til enhver ny iPhone Apple Special Edition! Denne smartphone model har samme design af iPhone 5S samtidig med at indarbejde de fantastiske evner iPhone 6s. Med sin 12MP kamera og A9 chip, vil du ejer en smartphone sidste skrig til en overkommelig pris!

Nu hvor du har valgt SE-modellen iPhone, der har din præference blandt de fire farver, der tilbydes af Apple, er det kun tilbage for dig at vælge en original beskyttende skal for at beskytte den og holde det så ny så længe som muligt.

Gravissimo tilbyder brugerdefinerede foto sager og iPhone SE skaller i mange farver og stilarter! På hver af disse, vil du være i stand til at tilføje et billede af dit valg og en tekst mere eller mindre kort, men også en baggrundsfarve eller symboler til rådighed i vores omfattende bibliotek.

Personlig iPhone OS shell, ideel til beskyttelse af dit smartphone

Den brugerdefinerede iPhone OS shell tilbydes i ekstra stærke plast eller fleksibel kant silikone. I sort, hvid eller farve, vil kanterne af skallen dækker bagsiden og siderne af din smartphone fra Apple. De præcise konturer vores billeder iPhone tilfælde vil give dig adgang til knapperne side. Og når du ønsker at oplade din telefon eller lytte til musik, ingen grund til at fjerne sagen gennem åbningen i bunden.

Også finde flip Shell modeller fås i flere farver (hvid, sort, fuchsia, blå), som har en klap på forsiden af ​​skærmen. Ideel for at undgå ridser på glas din iPhone, når den opbevares i en taske eller lomme. Denne model shell giver tilpasning på bagsiden af ​​sagen.

Også finde flip Shell modeller fås i flere farver (hvid, sort, fuchsia, blå), som har en klap på forsiden af ​​skærmen. Ideel for at undgå ridser på glas din iPhone, når den opbevares i en taske eller lomme. Denne model shell giver tilpasning på bagsiden af ​​sagen.

Tilbyd en original gave med en personlig iPhone cover SE

Overrask dem, du elsker ved at tilbyde denne praktiske og originale personlig gave. Takket være deres lave priser, vores billeder shell modeller er tilgængelige for alle, og vil give dig mulighed for at bestille mere afhængigt af dit budget. Uanset om du ønsker at behage din kære mor til Mors dag eller oprette overraskelse i din mand til Valentinsdag, vælge et shell iPhone OS eller kamera sag. IPhone Special Edition eller den af ​​dine kære vil være godt beskyttet samtidig være dekoreret med en personlig foto, der er en hjertesag for dig, med dette personlige foto element praksis.

Andre gaver "skrog brugerdefinerede iphone" kategori, der kan interessere dig:

SE Tilpasset iPhone Case til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.