For iPhone 6 / 6S Brugerdefineret udskrives med høj kvalitet billede


Opret din iphone 6 / 6s personlig, tilføje en besked eller endda dine egne billeder. En unik og original gave billige high tech for alle elskere af iphone!
Sorter efter: pris - popularitet
Kr 148,52
- 40 stemmer
16 kommentarer
Kr 133,59
- 36 stemmer
8 kommentarer
Kr 126,13
- 25 stemmer
3 kommentarer
Kr 126,13
Kr 119,82
- 17 stemmer
5 kommentarer
Kr 133,59
- 16 stemmer
2 kommentarer
Kr 133,59
- 7 stemmer
1 kommentar

Stolt ejer af den nye iPhone 6S 6 eller Apple? Eller du ønsker at behage en elsket afhængig hans smartphone? Den seneste perle fra Apple vil være beskyttet mod stød, ridser og dagligdags farer gennem en shell iPhone 6 / 6S personlig. Alle vores iPhone tilbehør er til rådighed for to skærmstørrelser: 4.7 inches og 5,5 inches. Prøv også vores iPhone tilfælde for at beskytte den forreste glas ridser og friktion, når din mobiltelefon er gemt i en taske eller lomme. Denne personlige foto vare til din hverdag og effektivt at beskytte din favorit smartphone! Opret en tilpasselig shell til dit billede og tilbyder en enestående fotoprint, der kan tage alt er en leg med Gravissimo.

Opret en brugerdefineret tilfældet for din iPhone 6

Med vores intuitive og sjov tilpasning guiden, skabe et beskyttende dække for smartphone eller en original iPhone cover, til at smage. Med din egen portræt, et mønster efter eget valg og en besked, en dato eller et navn, din telefon vil blive dekoreret og beskyttet med en enkelt silikone iPhone cover! Fra € 15,90, nyde en høj kvalitet tegnebog, kunstlæder, en gennemsigtig silikone shell eller stiv plast og behage din familie eller dine venner. Sublimation udskrivning er udelukkende lavet i vores franske værksteder, som tilbyder en garanti for kvalitet, men også lydhørhed idiotsikker og evnen til at fremstille og meget hurtig levering i 24 timer!

For Fars dag, jul, Valentinsdag, en fødselsdag eller bare for sjov, her er en personlig gave idé, der vil behage en mand, en kvinde eller en teenager. Dette kan også bruges til at rose dit barn efter skole eller sportslig succes! Ideel til budget rejsende og for dem der elsker tilpasning! også tilbyde et shell til dit barn for sin iPad 2, iPad Air eller iPad Mini. En brugerdefineret sag, der vil ledsage hende hvor og som vil matche beskyttende skal af sin iPhone 6!

Tilbyd en shell iPhone 6 / 6S personlig med dine fotos og besked

Personalisering er gratis, så du kan have det sjovt at oprette og tilpasse skroget til iPhone eller iPhone 6 tilfælde af dine drømme, tilføjer så mange billeder som du ønsker. Anvend en effekt på billederne, så en farvet baggrund på produktet og tilføje tekst i farve og skrifttype efter eget valg fra et bredt udvalg. En sand gave til dig selv! Når det valgte billede, kan du have det sjovt at reproducere på andre medier som personlig krus, billeder på lærred, en shell iPad Mini eller en musemåtte! Gravissimo tilbyder mere end 2000 personlige gaveideer at udskrive de billeder, du holder. Udfordringen er at gøre dit valg, før du færdiggør din bestilling, af alle de ideer, som vi tilbyder.

Hvad enten til dig selv eller til at tilbyde, skal du vælge et shell iPhone 6 for at være sikker på, at din telefon er unik og let genkendelig! Imponer dine venner med denne personlig gave, original og praktisk! Tilpasset iPhone cover er ideen gave tendens i øjeblikket, så du skal ikke vente! Start tilpasse hendes skrog og have det sjovt at forestille sig en hulter til bulter eller oprette en fotomontage. De smartphone skrog bruges af mere i dag for at beskytte og ikke forringes for hurtigt disse high-tech smykker. Således er du sikker på at behage omkring dig og ikke gå galt med dette personlig foto gave.

Andre gaver "skrog brugerdefinerede iphone" kategori, der kan interessere dig:

Tilpasset iPhone Case 6 til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.