Hull & Case iPhone 6 / 6S mere personlig med billig billede


Opret din brugerdefinerede iphone 6 / 6s længere, tilføje dit eget foto og et godt budskab. En højteknologisk gave til Apple fans.
Sorter efter: pris - popularitet

Uanset om du kommer til at erhverve en iPhone 6 Plus eller ønsker en original gave til din elskede ejere af denne smartphone, er du helt ret!

Skroget brugerdefinerede iPhone 6 Plus kan beskytte og gøre mobil et unikt objekt, brugerens image. Det vil beskytte ultralette og sofistikeret udstyr mod stød og opgaver ud over at fremhæve den elegance af mobile, perfekt kalibreret.

Med sit attraktive design og fås i forskellige farver og overflader (fleksibel eller stiv bord kant), disse produkter har præcis skæring til at rumme den multi-touch skærm, større end den gamle model. For at optimere beskyttelsen af ​​denne high-end enhed, en kvalitet shell er bydende nødvendigt.

Beskyt din smartphone med en brugerdefineret iPhone cover 6 Plus

Gennem interaktiv og sjov Wizard gør det meget nemt at skabe den oprindelige objekt, uploade dine billeder, billeder eller symboler for at gøre et personligt præg på din telefon. De steder for stik og knapper er ikke blevet forsømt i en hurtig og nem installation.

Denne fremragende personlig gave at give til slægtninge eller arbejdskolleger på grund af dens kvalitet og dens mini pris. Dine venner vil blive begejstret for at modtage en gave, du vil selv valgte design. Dette kan være et sjovt spil, hvis du ønsker at overraske dem ved at importere et originalfoto, at de vil genkende.

Mere skrog custom iPhone 6 er ideel til brugere, der ønsker en iPhone 6 Plus unik og genkendelig. Den personlige gave har den fordel, at egnet til folk i alle aldre, mænd og kvinder, der er blevet velsignet med denne smartphone model høj kvalitet. For at fejre en fødselsdag, jul, forfremmelse, her, der vil gøre folk glade.

Andre gaver "skrog brugerdefinerede iphone" kategori, der kan interessere dig:

IPhone 6 Plus Personlig til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.