Adapted iPhone Case X

Sorter efter: pris - popularitet
Kr 148,52
- 1 stemmer
1 kommentar

Du er den stolte ejer af en iPhone X, den nye stykke teknologi fra Apple? Så du skal ikke vente længere at tilbyde en dejlig beskyttende hylster, som du smartphone, der er så dyrebar! Oplev vores forskellige billede Shell modeller eller tilfælde at tilpasse og vælge, hvad der passer dig bedst. Alle modeller er specielt tilpasset til din iPhone og X vil tillade dig at fortsætte med at bruge alle de funktioner i telefonen uden at skulle fjerne den beskyttende skal. Fremstillet af holdbart plast, silikone eller syntetisk læder, vil vores forskellige modeller af iPhone tilfælde X giver dig mulighed for nemt at finde sko til at udfylde.

Personlig iPhone shell X vil give dig mulighed for at tilbyde en unik stil til din Apple smartphone. Indsæt et citat, en illustration eller et personligt foto og nemt og hurtigt skabe en unik og originalt foto cover til din mobiltelefon. Brug vores guide til at direkte se gengivelse af din tilpasning. Du vil have det sjovt at forestille sig et shell, der passer dig perfekt. Den hårde del vil være at finde den rigtige foto og retten tekst for at tilføje til det! Tilpasning er gratis og du kan tilføje så mange billeder og tekst, som du ønsker under dit skabelse.

Forestil dig en brugerdefineret iPhone X skrog perfekt til dit billede

Når din præstation afsluttet, vil det bare validere og følg trinene før du bekræfter din ordre. Vi tilbyder flere forsendelsesmetoder med gratis levering inden for 7 dage og betal hurtige levering metoder under 3 dage eller inden for 24/48 timer. Være sikker på, vi vil passe godt på din ordre og gøre det nødvendige, så den rekord er så smuk, som hvad du håbede. Vælg en brugerdefineret billig shell at være i stand til at ændre så tit du har lyst og har altid med dig dine favorit familiebilleder.

Du kan også vælge den brugerdefinerede mål at tilvejebringe et originalt foto gave til dine kære! Hvis din bror eller din mand bare at give iPhone X, overraske dem ved at tilbyde et shell med hans foretrukne billedet er det uden tvivl sætte pris på denne dejlige overraskelse. En personlig gave er stadig en pålidelig idé at tilbyde denne kvalitet og markere ånderne. Uanset anledning, en fødselsdag, jul eller bare for en dejlig overraskelse for en elsket en, er du helt rigtige her!

Andre gaver "skrog brugerdefinerede iphone" kategori, der kan interessere dig:

Tilpasset iPhone Case X til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.