Brætspil og brugerdefinerede spillepladen med dine fotos


Køb brugerdefinerede brætspil, poker dokumentmappe, kortspil, skak boards at have det sjovt med familie eller venner.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter

Tilpasset virksomhedernes spil vil give dig mulighed for at kombinere en traditionel stede, populær hos børn og voksne, mens du vælger et enkelt objekt til jul eller en fødselsdag. For ud over det sædvanlige og en original gave, så husk at personalisere det med en besked, et navn eller en dato ætset direkte ind i materialet.

Poker entusiaster vil være glade for at modtage en boks, der vil være deres særlige autografer. Disse kan tilpasses sæt indeholder alt det nødvendige for at spille: kort, terninger, spillemønter og endda et tæppe. Vælg dit materiale, træ eller metal, komponere dit budskab i skrifttypen af ​​dit valg, og vi tager os af gravering. Det vil bare sende invitationerne til poker spil med venner indtil udgangen af ​​natten!

Hvis din gave er mere for en passioneret skak, backgammon, dam spil eller domino, er vores kabinet 6 træ legeplads specielt designet til dem. Nærværende vil glæde unge og gamle dele til familie eller venner. Din tilpasning vil være indgraveret på låget af kassen. Direkte indlejret i træet, vil det vare lang tid og husket hver gang til den person, der modtager dine venlige opmærksomhed.

Gøre valget af en original og sjov ved at tilbyde personlig brætspil til et barn eller en voksen!

bar spil er tendens. Vores sæt dart vil gøre en ideel til stede for en housewarming part, en fødselsdag eller en teenager, der ønsker at bevise hans evne ... Denne ene er identisk med dem, der findes i barer med real spids dart i messing. Den træfod er en perfekt overflade at gravere dit budskab og dermed fange den person, som du vil forkæle.

Børn har også deres formål. For at tilskynde håbefulde Michael Jordan eller din teenager boltre lige før en eksamen, tilbyder vores kurv af personlig basketball, vægmonteret, overhængt med et billede du omhyggeligt har valgt. Hav det sjovt at skabe en tilpasset enhver humor eller ømhed. Garanteret succes med unge atleter.

Tilpasset Brætspil er originale og unikke gaver at give børn og voksne til en fødselsdag, pension, jul.

Andre gaver kategorien "Personlig gav" kan interessere dig:

Tilpasset spil til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.