LG shell brugerdefinerede trykt med dit foto og tekst


Find vores tilpasses lg skaller med dine fotos og budskab. Giv et unikt udseende til din LG smartphone.
Sorter efter: pris - popularitet

Du skal bare tilbyde en LG smartphone, du finder smuk, og du har lyst til forkælelse. For at beskytte mod stød, ridser og mindre skader dagligt, bruge et shell LG. Dette er en original måde at tage sig af din telefon med tilfredshed at have gjort et tilbehør hjem og dit billede

Fremstillet i en ekstra stærk plast, vores modeller fås i to farver, sort og hvid kanter og klippet i et snuptag. De er designet til at passe perfekt til din specifikke LG smartphone, udskæringerne og giver nem adgang til knapper, stik og andre foranstaltninger.

Tilpas denne post, som du ønsker med din yndlings foto, en ferie souvenir, et billede eller en illustration. Tilføj derefter en besked, et navn, en dato ... så Tegn, hvis du ønsker, din inspiration i vores online konfigurator for at tilføje en kunstnerisk filter og en stiliseret skrift.

Beskyt din nye telefon med et shell til LG tilbyder et unikt udseende!

Teknikken til at gøre din tilpasning sikrer en perfekt finish, identisk med den originale. Med sublimering af farver, kontraster og lys overholdes og holdes i gang er garanteret dig ved at imprægnere pigmenter i materialet

Hvis du er en iværksætter, husk at personliggøre skrogene af din virksomhed telefoner med dit logo, vil de blive så ved lavere omkostninger marketing tilbehør. Det er en original måde at skille sig ud fra konkurrenterne.

LG et shell vil gøre en nyttig gave, original og unik gave til enhver lejlighed, en fødselsdag, jul, mors dag eller bare for sjov.

Andre gaver kategorien "Telefon & Tablet Case Brugerdefineret" kan interessere dig:

LG shell til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.