Brugerdefinerede magneter og magnet med dit foto til dit køleskab


Tilbyd personlige magneter med en personlig foto og tilføje en lille besked, som vil tænke på dig, så snart han åbner køleskabet.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 58,96
- 44 stemmer
19 kommentarer
Kr 58,96
Kr 50,11
- 43 stemmer
70 kommentarer
Kr 58,96
- 54 stemmer
31 kommentarer

De individualiserede magneter for køleskabet er en sjov medie til at dele fotos med familie, venner. At tilbyde en sådan personlig gave til Mors dag for eksempel! Fotoet magnet er også en reklamesøjle for virksomheder, der ønsker at kommunikere på en original måde.

Hvis du er på udkig efter personlige gaver til lave priser, er du helt ret! Photo magnet vil give dig mulighed for at fange dine bedste billeder og polaroid at kunne beundre hver dag og hviler ikke alene på din smartphone. Du kan også bruge den til at formidle forskellige budskaber: bryllup takkekort, markere op til dit arrangement, aksjer fødsel eller nadver, firmagaver, ...

En original foto gave med personlige magneter

Din køleskab er dækket med tegninger og udbud små ord, der flyver i den mindste udkast eller begynder at vaske ud? Magneten personlig Køleskab det ideelle medium for at bevare og hænge dem let uden at beskadige væggen. Med vores farve sublimation reproduktion teknik, farverne er ikke som de vil bevæge sig i det imprægnerede materiale. Du har valget mellem forskellige skærende former: runde, kvadratiske, rektangulære, hjerte, stive eller fleksible. Og efter noget andet, kan du have det sjovt også jonglere dine udtryk, en grimasse, et smil, en drømmende ... og dermed tilbyde mere at holde fast på alle metaloverflader eller magnetiske medier fra hjemmet eller kontoret. Med den magnetiske plade limet på bagsiden af ​​dit køleskab magnet, kan du nemt flytte den og placere den som du ønsker på dit køleskab. Meget praktisk for at se din indkøbsliste på køleskabet eller vigtige ting at gøre, brugerdefinerede knapper til køleskabet vil hurtigt forføre dig!

Gravissimo tilbyder et væld af originale brugerdefinerede objekter, der vil tillade dig at dekorere dit hjem eller for at behage dine venner. Indlæg foto, personlig krus, foto album, foto lærred maleri eller tilpassede bogmærker er alle tilpasses gaveideer, der vil tillade dig at udtrykke din kreativitet og at nedskrive dine erindringer billede.

Din online trykkeri tilbyder meget hurtig levering af tjenester for at skabe en unik foto dekoration for en virksomhed begivenhed, en familiefest eller for en original julegave. Stol på vores printere, der opfylder hver af dine kreationer og gør dit billede være en personlig gave, du vil være stolt!

Tilbyd en magnet billede køleskab til en housewarming

Tilbyder en personlig magneter til at gøre dig selv ser fjollet billig gave. En dejlig måde, at fange en tegning, en original idé til et postkort, gemme dato, et bryllup eller endda til at dele et lykønskningskort i anledning af julen.

Hvis du er en iværksætter, og du vil score hovedet på dine kunder, overveje dette objekt som en reklamesøjle, der vil overraske din partner ved sin originalitet. Hvis en notesblok, er en flyer eller et visitkort nemt tabt, hvis et klistermærke afgrund støtte, hvor det er limet magneten det er perfekt til at minde dine tjenester til enhver tid. Stuck på alle metaloverflader et kontor eller hjemme, såsom metalskabe, køleskabe, computere selv, vil det være en måde at fastholde kunder, der har dette visuel påmindelse hvert øjeblik under øjnene, og at sikker på at kalde dig ethvert behov. Tilpas din magnet som et visitkort med dit logo, dine kontaktoplysninger. Ideel til blikkenslagere, elektrikere, sygeplejersker, nærbutikker ... For store mængder, så kontakt os.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the Madlavning" kan interessere dig:

Personlig Magnet til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.