Sports Medal og trofæ Custom logo eller billede


Tilpas Sport medaljer med logoet for din klub eller et billede af en begivenhed. En originale og unikke belønninger for børn og voksne.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 96,27
- 14 stemmer
1 kommentar

Oplev en unik og original personlig gave til alle elskere af konkurrence- og belønning: medalje sport. For at lykønske et barn med en konkurrencesport, kan du tilbyde en skræddersyet medalje med sit image eller med en lille budskab om opmuntring eller lykønskninger for eksempel.

Du er leder af en fodboldklub, så tilbyde til alle dine små fodboldspillere en medalje med deres fulde navn og året trykt på det. De vil blive glade for at se deres træner opfordrer deres sportslige præstationer, deres træning, og de vil holde et minde om det forløbne år sammen.

Gør denne sport gave, en gave og sjovt design, der vil glæde dem, du skal ofre!

Vælg en brugerdefineret sport medalje begivenhed

Til denne medalje bliver genstand for begær, personalisere det med et foto portræt, datoer begivenhed, en første og sidste navn eller opmuntrende tekst. Vores online hjælp guiden, når du foretager din sport tilbehør. Gør det personlig gave, en unik belønning at indramme eller hænge i et rum.

Hvis du er leder af en idrætsforening, sjovt at tilpasse denne enhedsstat sport medalje eller forgyldt sølv kant at overraske dine medlemmer og give dem et minde om det forløbne år.

Det er næsten finalen i rugby og din søn, du gerne vil gøre ham en stor overraskelse for denne begivenhed? Tøv ikke med at tilbyde ham en sports medalje med sit portræt f.eks. For at markere en kollektiv eller individuel sportsbegivenhed, denne medalje barn eller voksen er ideel til at tilbyde en person, der deltager i sport konkurrence. Gør drømmen ved at tilbyde ham en medalje sport som en stor top atlet.

Du kan også vælge denne skik medalje at belønne original måde vinderne på en virksomhed play. Vælg mellem to farver af medaljer, guldmedalje og sølvmedalje!

Her er en original og personlig gave perfekt til dine faglige eller sportsbegivenheder, som helt sikkert påvirker amatører og fagfolk, der ønsker at belønne dig!

Andre gaver kategorien "personal Smykker" kan interessere dig:

Brugerdefineret Sports Medal til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.