Pocket spejl og personlig taske med en billig billede


En ideel gave til charmerende mennesker: den brugerdefinerede spejl! Oplev et udvalg af lommer let tilpasses skabeloner med billeder eller fotos af dit valg.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 96,27
- 35 stemmer
10 kommentarer
Kr 96,27
- 31 stemmer
11 kommentarer
Kr 96,27
- 38 stemmer
17 kommentarer
Kr 96,27
Kr 91,46
- 64 stemmer
13 kommentarer
Kr 81,35
- 93 stemmer
42 kommentarer

Personlig Spejl: koketteri og originalitet

Det var alt i bagsiden af ​​vores pung, et lille spejl til makeup touch-up efter frokost eller mellem aftaler eller til at fjerne støv i øjet. Men de, der har valgt den brugerdefinerede spejle har en anden klasse! Ideel til effekt med deres veninder eller tilbyde din omgangskreds symbol på venskab, personlige lomme spejle er både praktisk og meget original.

Vi har valgt for dig resistente og lys is, hjerteformede, runde eller firkantede, stål eller stofbeklædt. Du vælger dit eget spejl og give det en stil alle du pryder det med din smukkeste souvenir foto, et portræt tæt på dit hjerte, fra en original illustration eller en besked, til et navn, en dato ...

Den runde model stål, 6,5 cm i diameter, ser endda som en juvel med en dimension både vintage, elegant og moderne. Modellen er dækket i pink læder har i mellemtiden en girly sagde. Mere end bare is, en mode tilbehør!

En is praksis, at glide ind i en pose

Være styret af vores online guiden, lege med de skriver skrifttyper eller kunstneriske effekter, og vi sørger for at gengive din sammensætning i overensstemmelse med farverne og kontrast til vores farve sublimering teknik. I anledning af et bryllup, tænke på, hvad denne originale og billigt at takke din brudepiger og / eller dine gæster. Med et foto, dine navne og bryllup dato, vil de lange bevare mindet om denne særlige dag

Denne smarte lille personlig spejl passer i din pung eller din toilettaske. Det er en personlig gave idé, smarte og design til at behage kvinden i dit liv, din bedste ven eller din søster.

Brugerdefinerede spejle er også en rigtig god idé at markedsføre din virksomhed inden for skønhed og mode. Husk at anbringe dit logo og kontaktoplysninger til at gøre disse smukke pocket objekter reklame medier til at tilbyde dine mest loyale kunder eller firmagaver!

Andre gaver kategorien "personal Smykker" kan interessere dig:

Personlig Pocket Mirror til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.