Nexus shell 4, 5 eller 6 Brugerdefineret trykt med en personlig foto


Oplev vores skaller nexus at tilpasse med dit foto. En effektiv måde at altid tænke på dine kære. Alle tilpasses nexus rækkevidde
Sorter efter: pris - popularitet

Beskyt din LG Nexus 4 eller 5 eller Samsung Galaxy Nexus unikke og originale måde med et shell Nexus du tilpasse til din smag med et foto, illustration, logo eller tekst, et navn, en dato. At tilbyde som en gave til Mors dag for eksempel!

Lavet af ekstra kraftig plast, vores tilfælde fås med hvide eller sorte kanter og effektivt at beskytte din smartphone fra luner af hverdagen, stød og ridser. De kan klippes nemt giver adgang til alle funktioner, knap, stik og stik.

Beskyt din Nexus med et enkelt skrog

Så her er du med din Nexus godt beskyttet, at du nu at give det en stil, din stil! Download en farvefoto, skrive en personlig besked, kombinere valget af farver og kunstneriske effekter gennem vores tilpasning guiden og opdage leve dit komposition.

Hvis du har en virksomhed, så tænk på at tilpasse din shell i farverne på din virksomhed med dit logo, at lave en original markedsføring tilbehør.

Tilbyd en personlig Nexus skrog med en af ​​dine billeder

Tilpasningen udføres ved hjælp af teknikken af ​​sublimering farve, der er imprægneret farve til plast optimal styrke og gjort identisk med det originale foto.

En personlig gave tendens og nyttig gave til enhver lejlighed eller bare for at forkæle dig selv billige Nexus med et shell.

Andre gaver kategorien "Telefon & Tablet Case Brugerdefineret" kan interessere dig:

Shell nexus til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.